Eş cinsel sapkınlık terörünün gölgesinde açılışını yapan 2024 Paris Olimpiyatlarında, sporcular ülkelerine has ve olimpiyatlara özel tasarlanan kıyafetlerle poz verdi.

Çekimler kamuoyunda çok ses getirirken; sosyal medyada geniş yankı uyandıran pozlardan biri de Türk takımına aitti.

453043655 18443986186012558 4964

Objektif karşısına geçen milli okçumuz Mete Gazoz ve milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli'nin kıyafetleri Yahudi mahkumların giydikleri pijama benzeri giysilere benzetildi.

Vakko

G Tflv A2 Xk A Af Z K P

SPONSOR İDDİALARI GÜÇLENDİRDİ

Şapka devrimiyle tekstil sektöründe kendine yer bulan ve "Şen Şapka" ile devrimin sıkı destekçisi ve "tek kazananı" olan Yahudi Vitali Hakko'nun kurduğu Vakko'nun bugünkü yönetim kurulu başkanı Vitali'nin oğlu Cem Hakko. 

Milli Takimin Formalarini Tasarl

Tamamen Yahudi sermayesi olan markanın kıyafet tercihi ise akıllara 'Yahudilerin kamplarda giydikleri elbiselerden mülhem mi tasarlandı' sorusunu getirdi.

1200Px Sachsenhausen ClothesG Tf Vo3O Ww A A18Od

Sachsenhausen Toplama Kampı'nda Yahudilerin giydiği kıyafetler (Sachsenhausen Toplama Kampı Müzesi)


TÜRK-İSLAM MEDENİYETİNDEN MÜLHEM BİR KIYAFET TASARLANAMAZ MIYDI?

Hukuk ve Fikir Platformu Başkanı Faruk Keleştimur'a "BM'ye yapılan Lozan karşıtı başvuru"yu sorduk Hukuk ve Fikir Platformu Başkanı Faruk Keleştimur'a "BM'ye yapılan Lozan karşıtı başvuru"yu sorduk

Paris Olimpiyatlarının açık ara en çok beğenilen kıyafeti ise Moğolistan'ınki oldu. Moğolistan'ın kıyafetinde ulusal değerlerine ve geleneksel motiflerine yer verdiği görüldü.

Mogol

2024 Paris Olimpiyatları Moğolistan takımı kıyafeti


Türk takımının kıyafeti birçok açıdan eleştiren kullanıcılar "Türk-İslam medeniyetini yansıtan bir kıyafet yapamadınız mı" diye sitem etti.