Bülent Deniz, konuk olduğu programda Filistin direnişine dair birçok farklı perspektifen değerlendirmede bulundu.

Deniz, 5 Kasım'da yapılacak ABD Başkanlık Seçimi ve Trump'ın siyonist güdümlü mesajlarını değerlendirirken, Evangelist Trump'ın siyonistlere "Biden'dan daha iyi bir hizmet sözü" verdiğini belirtti.

"YAHYA SİNVAR Şİİ TESİRİYLE SEÇİLDİ' PROPAGANDASINI 'BİZDEN GÖRÜNENLER' YAPTI" 

Deniz, son dönemde Türkiye'de çokça dillendirile "Yahya Sinvar'ı Hamas Siyasi Büro Başkanlığına Şii İran seçti" iddialarına da değindi.

Kara Harp Okulu mezuniyetinde skandal görüntüler! Bir grup teğmen 'Kemalist askeri vesayetin kılıcı'nı mı çekti? Kara Harp Okulu mezuniyetinde skandal görüntüler! Bir grup teğmen 'Kemalist askeri vesayetin kılıcı'nı mı çekti?

İsrail ve ABD'nin Heniyye'nin şehadetinin ardından 'Hamas liderliğine Yahya Sinvar'ın getirilmesi'nden duyduğu endişe ve korkuya dikkat çeken Deniz, "Türkiye'de Hamas bir terör örgütüdür diyen ideolojik güruhtan Yahya Sinvar'ın aleyhine tepkiler gelmesini bekliyordum, bir baktım ki bizim mahalleden, bizdenmiş gibi görünen bazı hocalar, yazarlar 'Sinvar'ın arkasında Katar-Türkiye eksenini bloke eden, Sünni ekolü Hamas'ın içerisinde darmadağın eden, İran ekolüne yakın Şii bir kanat var' propagandasını başlattılar.

"KASSAM TUGAYLARI, GAZZE'DE SİYONİST TERÖRÜN BİRLİKLERİYLE SAVAŞMIYOR"

7 Ekim Aksa Tufanı operasyonu sonrası İsrail'in kara operasyonuna cesaret edemediğini ve özel askeri şirket Blackwater'a başvurarak, Blackwater'ın seçkin birliklerini Gazze'ye gönderdiğini belirten Deniz, Kassam Tugaylarının bu elit birlikleri büyük bir mağlubiyete uğrattığını belirtti. 

Ayrıca Deniz, 10 ayın sonunda İsrail'in kaybettiğini fakat mağlubiyetini deklare etmekten çekindiğini kaydetti.

"7 EKİM FURKAN GÜNÜDÜR"

"7 Ekim, Bedir Destanı gibi 'Furkan' günüdür. Türkiye'de 7 Ekim Aksa Tufanı ile hainler ve sadıklar ayan oluyor, olmayada devam edecek. Siyasette, ticarette, medyada, ilahiyatta..." diyen Deniz, Mescid-i Aksa davasının tarih boyunca batıl ile hak arasındaki farkı gösteren bir turusol kağıdı olduğunu belirtti.

"KUDÜS DAVASI NE Şİİ NE SUNNİ MESELESİDİR"

Kudüs davası ne Şii meseledir ne Sunni meselesidir ne Vehabi meselesidir ne Selefi meselesidr; Ne Türk meselesidir ne Kürt meselesidir ne Arap meselesidir" diyen Deniz, Küdus davasının tüm politik ve ideolojik meselelerin, tüm mezhebi ve meşrebi meselelerin dışında ama tüm siyasi meselelerin merkezinde olduğunu belirtti.

"EY SARIKLILAR VE KALPAKLILAR, 'GAZZE ÖLÜYOR' NEREDESİNİZ?"

Gazze'ye giren İngilizlerin 29 ay sonra İstanbul'a girdiğini hatırlatan Bülent Deniz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Gazze düşerse dünyanın tüm başkentleri tehdit altındadır" sözünü hatırlatarak çağrıda bulundu.

23 Nisan 1920'de 17. Türk devletini kuran Birinci Meclis'teki sarıkılıların kalpaklıların torunlarına seslenen Deniz,  "Gazze ölüyor' neredesiniz?" diye sordu.