Suudi Arabistan basınından Al-Hadath, televizyon kanalında, yerinden edilmiş en az 100 Filistinlinin şehit edildiği saldırıyı işgalci İsrail ordusunun ağzından açıkladı.

HADATH, HABERİ İSRAİL DEVLET TELEVİZYONU GİBİ DUYURDU

İsrail'in şafak vakti Gazze Şehri'nin doğusundaki el-Derac mahallesinde yerlerinden edilmiş insanların barındığı Et-Tabiin Okuluna düzenlediği saldırıda 100'den fazla Filistinli şehti oldu ve onlarca kişi yaralandı.

Al-Hadath haber kanalı, haberi son dakika olarak "İsrail Ordusu: Tabiin Okuluna konuşlanan teröristler bombalandı." başlığıyla duyurdu

Whatsapp Image 2024 08 10 At 17.42.45

Bülent Deniz seslendi: Ey sarıklılar ve kalpaklılar, 'Gazze ölüyor' neredesiniz? Bülent Deniz seslendi: Ey sarıklılar ve kalpaklılar, 'Gazze ölüyor' neredesiniz?

İşgalci İsrail ordusu, yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı okul için “Hamas teröristleri bu karargâhı, Savunma Kuvvetlerine ve İsrail Devletine karşı çeşitli terör saldırılarını gizlemek ve teşvik etmek için kullandılar” ifadeleriyle kara propagandasını sürdürdü.

İsrail basınından i24, soykırım saldırısını "IDF, bir okulda faaliyet gösteren Hamas teröristlerini hedef alıyor" başlığıyla duyurmuştu.

I24 Israil Medyası

Suud kanalı Hadath ile İsrail basınının kullandığı dilin benzerliği tepki topladı.