Yılmaz, Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin şehadetinin ardından "Hepimiz İsmail Heniyye’yiz!" isimli bir makale yayımladı, Heniyye'nin halefi seçilen ve Siyonistlerin aradığı bir numaralı isim olan 'Yahya Sinvar' için kaleme aldığı yazıya ise "Şimdi de hepimiz Yahya Sinvar'ız" başlığını attı.

Şehit lider Heniyye ile İstanbul'da yüz yüze görüşme imkanı bulduğunu belirten Yılmaz, Heniyye'nin evlatlarının şehit olduğu saldırıdan sonra gerçekleşen görüşmeden bazı anekdotlar paylaştı.
Yılmaz, Heniyye'nin evlatlarının şehadetiyle müşerref olduğunu düşündüğünü aktararak "Kendisi, evlatları ve torunlarını alçak siyonistin kahpe saldırısıyla şehid vermişti.
Biz, kendisine başsağlığı ve taziye dileklerimizi arz ederken yüzünden hiç kaybolmayan o tebessümüyle bize; "Bize taziyede bulunmayınız, bizi tebrik ediniz. Şehadetle taçlanan bir son hepimizin arzusudur." demiş ve bu kahraman korkusuz liderin cevabı bizi hiç şaşırtmamıştı" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, Heniyye'nin Doha'daki cenaze törenine katılmak üzere yola çıkarken hissettiklerini ise şöyle aktardı:

Allah’ımızın Gazze'li şehidlerden Cennette kurduğu o kutlu orduya nefer oldu. Şimdi bu yazıyı O mübareğin şehid naaşının kılınacağı cenaze töreninin yapılacağı Katar/Doha yolunda uçağa binmeden evvel ellerim ve kalbim titreyerek yazıyorum. Ey şehid oğlu şehid! Şehid Heniye! Bizim gibi gafil acizler; sizin gibi diri, ölümsüz şehidlerin cenaze namazını kılacağız. Size karşı mahcubuz ve yüzümüz öne eğik. Vallahi sizin aşkınıza, azminize, cihadınıza, sadakatinize, şecaatinize şahidiz, siz de n'olur bize şahid olunuz.

Hepimiz İsmail Heniyye’yiz! Makale: Hepimiz İsmail Heniyye’yiz!

Narin Güran cinayeti sonrası Şevki Yılmaz'dan çağrı: İdam edilsinler! Narin Güran cinayeti sonrası Şevki Yılmaz'dan çağrı: İdam edilsinler!

Hareketin iradesini yok sayarak 'Şii İran'ın desteklediği kanat galebe çaldı, Yahya Sinvar seçildi" iftirasına günler önceden cevap vererek tavrını ortaya koyan Yılmaz, direnişin tarihinden ve iki büyük mücahit komutandan bahisle "Müslümanlar direnişin dününe, bugününe ve yarınına sahip çıkmalıdır" mesajı verdi.

Yılmaz, "Tertemiz şanlı bir cihadı, yüz akımız mücahidleri, Direnişin lider kadrosunu, bir mezhebi ideolojiye angaje etmeye çalışıp itibarsızlaştırmaya çalışanlar, siz de duyun ve bilin ki; ŞİMDİ DE HEPİMİZ YAHYA SİNVAR'IZ!" dedi.

Yılmaz, Hamas'ın yeni lideri Mücahit Yahya Sinvar hakkında "Kassam Tugaylarının yorulmaz ve yılmaz yiğidi Yahya Sinvar kardeşimiz direniş ocağının evladıdır! ifadelerini kullandı.

Şimdi siz, Gazze’de 7 Ekim’den bu yana, Filistin topraklarında 9 Aralık 1917’den bu güne 107 yıldır süren mücadele de bu şanlı mukavemeti yapanların Anadolu’dan bağımsız olduğunu mu zannediyorsunuz?...

Şimdi de hepimiz Yahya Sinvar’ız! Makale: Şimdi de hepimiz Yahya Sinvar’ız!