2024 Paris Olimpiyatları açılış seremonisi, eş cinsel sapkınlık terörü ve kabalist sembollerle küreselcilerin miting alanı haline gelmişti.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi tasarrufundaki etkinlikte, Fransız rejisinin de katkılarıyla eş cinsel sapkınlık terörü propagandası yapılırken; küreselciler kabalist sembollerle güç gösterisinde bulundu.

Dünya kamuoyu seremonideki yeni dünya düzeni propagandalarına ve gayriahlaki unsurlara tepki gösterirken, bugün sıcak bir gelişme yaşandı.

Dilipak cevapladı: Gazze direnişini benzersiz kılan ne? 'Gazze halkı şehadetle ölümsüz oluyor' Dilipak cevapladı: Gazze direnişini benzersiz kılan ne? 'Gazze halkı şehadetle ölümsüz oluyor'

Olimpiyat resmi YouTube hesabı "Olympics"te "SPECTACULAR Paris 2024 Opening Ceremony! ??? | Highlights" ("MUHTEŞEM Paris 2024 AÇILIŞ SEREMONİSİ ??? | Öne Çıkanlar") isimli videoyu yayımdan kaldırdı.

Olympic Resmi Hesap Açılış Seremonisi

Paris'in Olimpiyat hazırlıklarından bu yana aktif olarak paylaşım yapan ve bu paylaşımlarını oyunlarda da sürdüren hesapta, açılış seremonisine dair herhangi bir video bulunmuyor.

Asdasdas

Uluslararası Olimpiyat Komitesinin (IOC) resmi sayfasında da seremoni ile ilgili paylaşımlar bulunmuyor. Son paylaşımını 27 Temmuz'da yapan site, yalnızca IOC Başkanı'nın açılış konuşmasına ve ülkelerin sporcu kafilelerinin (bayrak taşıyıcılarının) bayraklarıyla Sen Nehri'ni geçtiği görüntülere yer verildi.

Ioc Resmi Sayfa

DİLİPAK DURUMU ÖZETLEDİ: SATANİST PEDOFOLİK SİYONİSTLER KAZANAMAYACAK

Uluslararası Olimpiyat Komitesi hesabında yaşanan değişimlerle ilgili paylaşımda bulunan gazeteci-yazar Dilipak, "SATANİSTLERDEN GERİ ADIM! Paris Olimpiyatlarının, Satanist ve LGBT sembolleri ile dolu “Açılış Töreni” görüntüleri  YouTube'dan kaldırıldı. Ayrıca Olimpiyat Komitesi, kendi sayfasındaki tüm video kayıtlarını sildi. Çünkü tüm dünyadan çok büyük tepki geldi. Satanistlerin, Neteyhaunun ABD kongresinde ayakta alkışlanmasının ardından zafer kazanacakları umudunun sebeb olduğu sarhoşlukları uzun sürmedi. 11 Eylül de deşifre oldu, ABD seçimindeki kirli oyun da. GlobalResetçi, Satanist Pedefolik Siyonistler, inşallah bu savaşı kazanamayacaklar." dedi.