Yorumsuz (!) Yorumsuz (!)

Hamas işgalci İsrail’in öldürdüğü esirlerden Ori Danino'nun videosunu paylaştı.

''Binyamin Netanyahu liderliğindeki İsrail hükümeti, Savaş Kabinesi, Ekim ayında beni yüzüstü bıraktı.'' diyen Danino'nun son sözleri: 

''İyi akşamlar. Benim adım Ori Danino. 25 yaşındayım, İsrail’denim. 7 Ekim'de Nova festivalinden kaçırıldım. Ve bugün Hamas tarafından esir tutuluyorum. Buradaki koşullarımız zor. 

Ne yiyecek, ne su, ne de elektrik var. Bombalar ve saldırılar durmak bilmiyor. Binyamin Netanyahu liderliğindeki İsrail hükümeti, Savaş Kabinesi, Ekim ayında beni yüzüstü bıraktı.

Savunma görevini yerine getiremediniz, biz vatandaşları koruyamadınız. Ve bugün, kaçma girişimlerinde ve hava saldırılarında bizi teker teker öldürmeye çalışıyorsunuz. Bana ateş ettiklerinde neredeydiniz? Bana ateş ettiklerinde neredeydiniz? Sığınacağımız bir yerimiz olmadığında neredeydiniz? Sığınacağımız bir yerimiz olmadığında neredeydiniz? Yalnız kaldığımızda neredeydiniz? Yalnız kaldığımızda neredeydiniz?

Buradan halkıma sesleniyorum. Eve dönebilmemiz için her şeyi yapmaya devam edin. Buradan canlı çıkabilmemiz için her şeyi yapmaya devam edin ve bu iş gerçekleşsin. Bizi buradan şimdi, canlı olarak çıkarın, çünkü bu hızla giderse, bizi çıkaracak kimse kalmayacak ve hayatta kalacak kimse olmayacak.

Bizi buradan şimdi, canlı olarak çıkarın, çünkü bu hızla giderse, bizi çıkaracak kimse kalmayacak ve hayatta kalacak kimse olmayacak. Baba, anne, Isaac, David, Aaron, Liela ve ben. Bunu yapmaya devam edin, sevgili ailem. Sizi çok seviyorum. Çok özledim. Bir gün bile sizi düşünmediğim bir an yok.

Eve dönebilmemiz için her şeyi yapmaya devam edin. İsrail halkı, bizi terk etmeyin. Bizi terk etmeyin. Biz sadece eve dönmek istiyoruz. Sadece eve dönmek istiyoruz.''

Kassam Tugayları, paylaşımda bir önceki paylaşımda da yer alan "takas anlaşması=özgürlük ve yaşam, askeri baskı=ölüm ve başarısızlık" mesajını vurguladı.