CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in silahlı saldırıya uğradığını sosyal medya hesabından öne süren yazar Abdurrahman Dilipak, "Ana muhalefet partisinin genel başkanının başına bu geliyor, kimse işin aslını bilmiyorsa ne yapmak gerek. Vuran aynı partiden biri mi ?" diye sordu.

"ÖZGÜR ÖZEL'İ SİLAHLA VURAN AYNI PARTİDEN BİRİ Mİ?"
Özgür Özel'e silahlı saldırı! Abdurrahman Dilipak böyle sordu: Vuran partiden biri mi?
Dilipak yaptığı sosyal medya paylaşımında "Özel vurulurken korumaları nerede, yanında kimse yok mu?" diye de sorarken sorularını art arda şu şekilde sıraladı:

"Adam yakalandı mı, yakalanmadı mı? Başka yaralanan birileri var mı? Bu iş yargıya intikal etti mi, etmedi ise niçin? CHP parti olarak bu işin peşine düşmeyecek mi?"

Bakan Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti Bakan Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti

Abdurrahman Dilipak'ın yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Özgür Özel'in bacağı kırılmamış, silahla vurmuşlar! Hay Allah ne oluyor bu memlekette. Vuran kim, niye vurmuşlar. Bu gerçek niçin saklanıyor. Vuran kişi şimdi nerede.. Bir Ana muhalefet partisinin genel başkanının başına bu geliyor, kimse işin aslını bilmiyorsa ne yapmak gerek. Vuran aynı partiden biri mi yoksa.. Peki Özel vurulurken korumaları nerede, yanında kimse yok mu? Adam yakalandı mı, yakalanmadı mı? Başka yaralanan birileri var mı? Bu iş yargıya intikal etti mi, etmedi ise niçin? CHP parti olarak bu işin peşine düşmeyecek mi?

Bir kişiye yapılan bir haksızlık, aslında bütün bir topluma yöneltilmiş bir tehdittir. "Kol kırılır yen içinde kalırsa" ya o kollar çolak kalır, ya da kangren olur, kesilir."

CHP'DEN DİLİPAK'A CEVAP
CHP İletişim, Abdurrahman Dilipak'ın iddialarına resmi X hesabı üzerinden yalanladı. CHP iletişimin açıklaması ise şu şekilde:

"Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız. Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah’tan korkmadınız? Günaha girerim diye hiç mi düşünmediniz? Pes doğrusu!"

DİLİPAK DA CEVAP YAYIMLADI

Dilipak da iddiaların kendisine ait olmadığını fakat CHP'nin Genel Başkan Özel hakkındaki süreci şeffaflıkla kamuoyuna sunmadığı için partinin bu soruları komplo diyerek geçiştiremeyeceğini kaydetti.

Dilipak, açıklamasında "CHP'NİN CEVABINA CEVABIMDIR!
Benim soru'mun kaynağı olan video bu. CHP, bana değil, İddia sahibine sorsun. Bu konuda beni eleştirenler benim muhatabım değil, ben sadece soruyorum. Paris dönüşünden sonra, bir süre ordan görülmeyen başkanla ilgili açıklama yapması gerekenler, olayı komplo falan diye geçiştirmesin. Bu olay, saldırı ya da kaza ne zaman, nerede, ne oldu. Doktor raporu var mı, hangi hastahanede tedavi edilmiş. 
Muhatabınız ben değil Prof. Dr. İbrahim  Öztürk. Öztürk'e sorun o bilgi kaynağını açıklasın. Açıklamıyorsa, suali mukadderlere, olayla ilgili suali mukadderlere ayrıntılı olarak efradına cami, ağyarına mani olarak siz cevap verin.
CHP adına bana karşı suçlayıcı sözlerin sahiblerini muhatap almıyorum. CHP'nin muhtarı  ben değilim. Olay hangi ilde oldu, İlk yardım ve tedavisi hangi hastahanede kim tarafından yapıldı, zihinlerde oluşan bu sorulara cevap verin.  Bu tür bir soru niye komplo olsun.
Madem böyle bir iddia var, savcılık soruşturma açsın.
CHP bu iddiaları komplo diye geçiştiremez. Cevabını arayan sorulara cevap vermeleri gerekir.
Söylenti kargaşanın ikiz kardeşiniz, sıradan bir söylenti, tehlikeli bir gerçekten daha tahripkar olabilir.
Ben bu konuda makale yazmadım, Twit attım. Bu da bir makale değil, CHP'den yapılan açıklamaya cevap mahiyetinde yine bir Twit'(X)tir ."
ifadelerini kullandı.