İtalya'nın Sicilya Adası açıklarında, 10'u mürettebat 22 kişiyi taşıyan İngiltere bayraklı süper yat, meydana gelen fırtına sebebiyle 19 Ağustos'ta batmış aralarında bir bebeğin de bulunduğu 15 kişi çevredekiler tarafından kurtarılmıştı. İtalyan acil durum ekipleri, bir kişinin cesedine ulaştıklarını açıklayarak diğer 6 kişinin arama çalışmalarına devam etti.

Yetkililer bugün yaptıkları açıklamada 49 metre derinlikte olan yatın içinde 2 kişinin cesedini tespit ettiklerini duyurdu. Cansız bedenlerden bir tanesinin erkek olduğu vurgulandı.

İngiltere'nin Bill Gates'i olarak tanınıyor

Rusya: Ukrayna'nın eylemleri nükleer felakete yol açabilir Rusya: Ukrayna'nın eylemleri nükleer felakete yol açabilir

Kayıplar arasında bulunan İngiliz teknoloji girişimcisi Mike Lynch, İngiltere'nin Bill Gates'i olarak anılıyor. Teknoloji şirketini 11 milyar dolar karşılığında 2011 yılında Hewlett-Packard'a (HP) satan iş insanı, bu satış sonrasında şirketinin değerini fazla göstermekle suçlandı.

Lynch, ABD Adalet Bakanlığı tarafından 15 dolandırıcılık suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Yargılanması sırasında San Francisco'da 13 ay boyunca ev hapsinde kalan iş insanı, hakkındaki dolandırıcılık suçlamalarından geçtiğimiz yıl aklandı.