GAZZE DAHİL ORTADOĞU COĞRAFYASININ, 100 sene önce bizim toprağımız olduğunu hatırlatalım... Çanakkale savaşında Vatan savunması adına, oraya gelerek savaşıp şehit olanların, amacı; Vatanı korumaktır... O nedenle Çanakkale onlar için vatanın bir parçası idi. Onun için oraya savaşmaya gelmişti.
Şimdi  Filistin'den banane  diyenlerin kulakları umarım çınlamıştır!
Unutmayalım... Avrupa'nın ortasında Bosna’da Boşnakları öldürenler, onları sadece Müslüman oldukları için öldürüyorlardı. BOŞNAK OLDUĞU İÇİN DEĞİL... KISACASI BUGÜN GAZZEYİ HEDEF ALANLARIN, KERKÜK'Ü HEDEF ALANLARIN... ASIL  AMACI  YARIN  BİZİM YAŞADIĞIMIZ VATANIMIZ OLACAKTIR... HATIRLATALIM... Hatta kimi  zaman yerli siyasetçilerden bazıları bile, vaat edilmiş topraktan söz etmekten çekinmemektedirler. TERÖR   ÖRGÜTÜNÜN  PERDE  ARKASINDAKİ   AMACI, BÖLGEDE  İsrail kontrollü  bir  güce  sahip olmaktır. Bağımsız  kürt   bölgesi söyleminin altında yatan budur.
Bugün  Gazze'de  savaşan insanların liderleri şehit  edilmektedir. Kadın, çocuk, yaşlı, savunmasız insanlar  şehit  edilmektedir. Dünya  sağır  ve  dilsizdir. BM  konseyi İsrail’i bırakın kınamayı, hatta üyelerinden bazıları  onlara destek  vermektedir.
İran bu olayı açıklamakta  zorlanmaktadır. Davet ettikleri misafir  evlerinde  öldürülmüştür.
Heniyye’nin  şehit  edilmesi  karşısında Dünya  devletlerinden bazıları sessiz  kalmayı  tercih etmiştir.
ABD Senatosunda Netanyahu'nun alkışlanması, yeni  soykırımın, yeni  vahşetin habercisi olmuştur... ABD GİBİ.
Dünyanın neresinde olursa olsun, Arakandan, Doğu Türkistan’a  kadar  Müslümanlar zulüm altındadır. Avrupa’da İslam’a karşı kin ve  nefret sloganları  yükselmektedir. Kimi Devlet adamları bu olayı körüklemektedir.
Dünya  freni  boşalmış  kamyon gibi, uçuruma  doğru  sürüklemektedir.
Allah bu kargaşada Ülkemizi korusun, dilerim.
Bundan 10 yıl önce  yine Gazze'de  zulüm  var  iken, içerisinde  insanlıktan  eser  kalmış  insanlar bu  zulme karşı çıkmışlardı.
Onlardan bir  tanesi olan, Gazze’de gönüllü olarak canı pahasına görev yapan ve Gazze'den bütün dünyaya korkusuzca basın açıklamaları yaparak, dünya haklarının, Terörist Yahudileri lanetlemek için caddelere inmesine sebep olan Norveçli doktor Mads Gilbert, ülkesinde büyük bir kahraman gibi karşılandı...
Bugün sokaklar belki de bu  fitili  yakılmış  ateş sayesinde  Batı şehirlerinden bir çığlık gibi  yükselmektedir.
Filistin'de, Yahudi  teröristler  tarafından evleri  yıkılan insanlar için, Siyonist buldozerin altında kalarak can veren Rachel Corrie ve Van Depreminde depremzedeler için çaba gösterirken enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Dr. Atsushi Miyazaki'den sonra, mazlum Gazze halkının imdadına koşarak, vahşeti dünyaya duyuran Dr. Mads Gilbert de Müslüman halkların gönüllerinde taht kurdu...
Müslüman halklar, onları asla unutmayacak... Hiç bir iyiliğin ziyan olmasına müsaade etmeyen Rabbimizden, onlar için hak ettikleri ödülleri vermesini dileriz...
Dünya  sivil kamuoyu bu zulmü  kabul etmemektedir. Dün de aynı idi. Bugünde aynı. Hatta orada  basın görevi  yapan onlarca  insanı  öldürdüler. Bu  Yahudi  katliamına  kim  dur diyecek?
Yaşanan  vahşet  bir  film  sahnesi  değildir. İnsanlığın bittiği  noktadır. Çocuğunun başı koparılmış  cesedini  taşıyan bir  babanın feryadını;  tarihi  kan ve  gözyaşı, katliam ile  anılan Batı devletlerinin  duyması  mümkün  değildir. Onlar daha yüz yıl öncesinde birbirlerini boğazlamış  insanlardır...
Halkları Müslüman olan kimi  devletler de çaresizliği  yaşamaktadırlar...
ALLAH'ım bu  zulüm   sona  ersin diye  dua ediyorum.
Selam Olsun Şanlı Gazze  direnişine...  Selam olsun şehitlere...