Zekeriya Yapıcıoğlu açıkladı! Narin'in amcası Salim Güran, HÜDAPAR'lı mı? Zekeriya Yapıcıoğlu açıkladı! Narin'in amcası Salim Güran, HÜDAPAR'lı mı?

CHP'nin parti programının görüşüldüğü "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı"nın ikinci gününde, Mansur Yavaş'ın kürsüde yaptığı konuşma dikkat çekti. Programda konuşma yapacağı bilgisinin kendisine 1 saat önce verildiğini söyleyen Yavaş, "Ben de Ekrem Başkanımın güzel konuşması gibi sizlere bir konuşma yapmak isterdim. Hazır bir şekilde ama maalesef bana 1 saat önce telefonla bildirdiler" dedi.

CHP içerisinde gruplaşma mı var?
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptığı konuşmada sadece 2 Büyükşehir Belediye Başkanı'nın konuşmasına da tepki göstererek diğer başkanların da konuşma yapmaları gerektiğini dile getirdi.
Yavaş'ın kürsüden yaptığı sitem sonrası akıllara "CHP içerisinde gruplaşma mı var?" soruları akıllara geldi.

İMAMOĞLU: RAHATSIZ OLACAĞINI BİLSEM KAĞIDI YERE ATARIM
Devamla söz alan Ekrem İmamoğlu ise "Ben dün öğrendim, sizin konuşacağınızdan bile haberdar değilim, hatta sayın genel başkanımız burada iki belediye başkanımız konuşacak deyince, siz de yanımdasınız, kim konuşacak onu da bilmiyorum. Selin hanım kendi konuşmasında, Yılmaz Büyükerşen mi konuşacak acaba dedim. Konuşmama son notları sizin kaleminizle yazdım orada. Başkanım, size hem 'Mansur Başkanım' derim hem 'abi' derim. Bizim aramızda bir sorun olmaz. Senin rahatsız olacağını bilsem konuşmamı yere atar, yerimde oturum başkanım" diye konuştu.