İsrail'in işgali altında bulunan Golan Tepeleri'ndeki Mecdel Şems beldesinde bir futbol sahasına isabet eden roket saldırısında, aralarında çocukların da yer aldığı 12 kişi öldü, 35 kişi yaralandı.

Saldırının ardından Orta Doğu'da yeni bir savaşın başlaması an meselesi haline getirdi. İsrail ordusu bütün güçleriyle Lübnan'a doğru ilerledi. Hizbullah geri çekilme kararı aldı.

Boris Fırtınası Orta Avrupa'yı harap etti, en az yarım düzine kişi öldü Boris Fırtınası Orta Avrupa'yı harap etti, en az yarım düzine kişi öldü

UÇUŞ SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
İsrail'in Lübnan'a olası bir büyük saldırı düzenleme riskine karşı Türk Hava Yolları ve Air France-KLM, Lübnan'daki Beyrut-Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'na bu gece yapılacak bütün uçuşları iptal etme kararı aldı.

Kararın ardından seferlerin pazartesi günü yeniden başlayacağı bilgisine ulaşıldı. Öte yandan çok sayıda ülke, vatandaşlarını uyararak "Lübnan'ı terk edin" çağrısı yaptı.

ÜLKELER PEŞ PEŞE VATANDAŞLARINI UYARDI
Lübnan'da olası bir savaş riskine karşı ülkeler harekete geçti. Suudi Arabistan, Fransa, Norveç ve İsveç vatandaşlarını Lübnan'ı terk etmesi için çağrı yaptı.

Al Monitor'ün aktardığına göre Suudi Arabistan, Fransa, Norveç ve İsveç vatandaşlarını Lübnan'ı mümkün olan en kısa sürede terk etmeye çağırdı.

LÜBNAN DEVLET AJANSINDAN AÇIKLAMA
Lübnan devletine ait Middle East Airlines (MEA) Havayolları, Beyrut’a yapılacak olan bazı uçak seferlerini yarın sabaha kadar ertelediğini duyurdu.

Açıklamada, MEA’nin Beyrut Uluslararası Havalimanı’na yapılacak bazı uçak seferlerini bu akşamdan yarın sabaha kadar ertelediği kaydedildi.