Milli Görüş Hareketi'nin önemli isimlerinden olan Ahmet Bektaş, Necmettin Erbakan döneminde 12 yıl süresince Refah Partisi'nin Kemalpaşa Kurucu İlçe Başkanı olarak görev yaptı. AK Parti'nin kuruluş sürecinde de bu kez AK Parti Kemalpaşa kurucu ilçe başkanı olarak görev aldı.

Ahmet Bektşa Cenaze Kemalpaşa

İzmir Kemalpaşa'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı İzmir Kemalpaşa'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

AK Parti Kemalpaşa Meclis Üyesi Fatih Bektaş ve Sinan Bektaş'ın kıymetli babaları Ahmet Bektaş'ın cenazesi ikindi namazının ardından Halil Efendi Camii'nden kaldırılarak Eski Kemalpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ahmet Bektaş Kemalpaşa

Cenaze namazında Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz merhum hakkında bir konuşma gerçekleştirdi. Yılmaz vefat haberini de  sosyal medya hesabından, ''Milli Mücadele Davamızın ilklerinden, Refah Partisi ve AK Parti İzmir-M. Kemal Paşa kurucu İlçe başkanımız Ahmed Bektaş abimize Allahımız rahmet etsin. Mekanını sevdikleriyle beraber Cennet eylesin. Ailesine başsağlığı ve sabır lutfetsin. Amiin Bugün İlçe merkez camiinde İkindi Namazı sonrası kılınacak Cenaze Namazına iştirak edeceğiz İnşallah! Elfatiha!'' ifadeleriyle duyurmuştu.