Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer'in eşi Ali Mert Taşcıer ile CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'in danışmanlığını yapan  S.S. isimli kadın geçtiğimiz hafta görevden alınmıştı. İki personelin görevden alınma nedeninin aralarındaki yasak aşk olduğu ileri sürüldü.

Sabah'ta yer alan habere göre; Gamze Taşcıer'in, eşinin S.S. isimli kadınla olan yazışmalarını yakaladığı ve Ankara'dan Çanakkale'ye gelerek belediyeyi bastığı öne sürüldü.

ERKEK GÖREVDEN ALDI

İddiaya göre ilk uçakla Çanakkale'ye gelen ve belediyeyi basan Taşcıer, Erkek'in odasında terör estirdi ve Erkek'e asistanını ve eşinin derhal görevden alınması talimatını verdi. Erkek yaşanan gelişmelerin ardından belediyeye danışmanlık yapan Ali Mert Taşcıer'i ve asistanı S.S.'yi görevden aldı. S.S. isimli kadının tazminatsız işten çıkarıldığı öne sürüldü.

CHP’li Etimesgut Belediyesinde skandal: Veterinerler, Veteriner İşleri Müdürlüğünden sürüldü CHP’li Etimesgut Belediyesinde skandal: Veterinerler, Veteriner İşleri Müdürlüğünden sürüldü

İSTİFA AÇIKLAMASI HER ŞEYİ ORTAYA KOYDU

Ali Mert Taşcıer ise, "Ankara'daki işlerimin yoğunluğu nedeniyle görevimden istifa ettim" dedi.