Şevki Yılmaz'dan 14 ilahiyatçının şeriat aleyhindeki bildirisine tepki: Siyon-Haç ittifakına hizmet... Şevki Yılmaz'dan 14 ilahiyatçının şeriat aleyhindeki bildirisine tepki: Siyon-Haç ittifakına hizmet...

Derin Gerçekler; sıradışı fikirleri, özgün ve cesur yorumlarıyla tanınan Abdurrahman Dilipak ve Genel Koordinatörümüz Bülent Deniz'le birlikte izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

İşgalci İsrail'in Filistin'deki zulmünün ana gündem maddesi olduğu programda, Filistin dün, bugün ve yarın, İslam dünyası, Arap Birliği, Afrika Birliği ve diğer ülkeler. HABAT bu işin neresinde?
Filistin davası İslam ve Arap dünyası için birleşme konusu mu, bölünme konusu mu?, Hamas’ı kim kurdurdu. CIA mı, MOSSAD mı ya da..., Türkiye bu denklemde nerede?, Filistin gölgesinde 29 Ekim, Cumhuriyetin 100. Yılı, Sınır ötesi operasyon yetkisi ve seçimler! gibi bir çok konu masaya yatırıldı.

Vadedilmiş topraklar neresidir? Fırat ve Nil Nehri arası mı? Gizlenen Asıl Arz-ı Mev'ud gerçeği Gazze, Medine, Mekke ve İstanbul'un kader birliği! konularının konuşulduğu anlar ise geceye damga vurdu.

İŞTE O ANLAR...

">PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...