Nereye gidiyoruz? Gençlik nasıl ve nereye savruluyor sorularını artıran vahşet İzmir'de yaşandı!
Yaşıtı tarafından katledilmişti! 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp'ın katili tutuklandı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 15 yaşındaki kız çocuğunun eski sevgilisi ( 15 yaşındaki bir çocuğun eski sevgilisi ne demek) 15 yaşındaki çocuk tarafından 120'ye yakın bıçak darbesiyle öldürüldüğü ortaya çıkarken, yakalanan şüphelinin cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

FACİA! VAHŞET! BÜYÜK TOPLUMSAL KIRILMA! NEREDE YETKİLİLER? AİLE, GENÇLİK VE DİYANET NEREDE?
İŞTE İBRETLERLE DOLU KATLİAMIN SORUMLULAR TEDBİR ALSIN DİYE TÜM DETAYLARI

Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Arap Hasan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anne ve babası ayrı olan 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp, eski erkek arkadaşı U.E.Y. (15) ile babası İ.U.Ç.'nin (54) evine ziyarete gitti. Bir süre sonra çocukları evde bırakarak dışarıya çıkan baba İ.U.Ç., eve döndüğünde kızını kanlar içerisinde yerde yatar vaziyette buldu.

120 BIÇAK DARBESİ!
İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edilirken, ekiplerce yapılan kontrollerde Çetinalp'in vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 120'ye yakın bıçak darbesiyle öldürüldüğünün tespit edildiği ortaya çıktı.

Tüm kaynakları taradı ve anlattı: Hz. Ayşe annemiz kaç yaşında evlendi? Tüm kaynakları taradı ve anlattı: Hz. Ayşe annemiz kaç yaşında evlendi?

Feci şekilde cinayete kurban giden 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp'in cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

İLK İFADESİ ŞOKE ETTİ
Olay yerinden kaçan cinayet şüphelisi U.E.Y., Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı. Şüphelinin ilk ifadesinde, eski sevgilisi olan Hacer'i kendisini aldattığı için defalarca bıçakladığını ve kaçarken suç aleti bıçağı ve Çetinalp'in cep telefonunu da yanı aldığını söylediği öğrenildi. Ayrıca U.E.Y.'nin, Çetinalp'in cep telefonunu kaçış güzergahındaki bir çöp konteynerine attığı da belirlendi.

"VEDA ETMEK İSTİYORUM"

Sabah'ta yer alan habere göre; korkunç cinayetle ilgili çarpıcı ayrıntılara ulaşıldı. Umut Erhan'ın genç kıza, "Ben yakında Artvin'e gideceğim. Gitmeden önce seni son kez görüp veda etmek istiyorum. Sana o kötü lafları sinirle yazdım. Normalde sana hala aşığım. Sana son kez bir hediye getireceğim" dediği öğrenildi.

(2)

Hacer Çağla'nın 1 yıl görüştüğü, 4 ay önce ayrıldığı Umut Erhan ile cinayetten önce aralarında geçen konuşmaları da Instagram'dan mesajlaştığı bir arkadaşına anlattığı ortaya çıktı.

123
Baba İ.U. Çetinalp ile kızı arasında cinayetten saatler önce yapılan WhatsApp üzerinden yazışmaları da ortaya çıktı.

Hacer Çağla'nın babasına eski sevgilisinin Cumartesi günü eve gelip konuşmak istediğini söylediği, babanın ise kızının katili için 'çocuğu seviyorum' diye yazdığı ve kendi evinde görüşebileceğini ifade ettiği mesajlarda yer aldı.

KATİL TUTUKLANDI

Hasan Mahallesi'nde önceki akşam 15 yaşındaki H.Ç.Ç'nin babasının evinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan U.E.Y. (15) ve kız çocuğunun babası İ.U.Ç'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden baba İ.U.Ç. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. U.E.Y ise çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.