Nesilleri ifsad eden sosyal medya azgınlığına dikkat çeken Yılmaz, manevi ve ahlaki değer eğitiminin yetersiz olduğunu belirterek toplumsal ölçekteki yozlaşmaya dikkat çekti.

Prof. Dr. Mustafa Öztürk habervakti.com'da! Prof. Dr. Mustafa Öztürk habervakti.com'da!

Cinayetler, vurgunlar, soygunlar ve boşanmalardaki artışı da bu durumun bir sonucu olarak değerlendiren Yılmaz, dinine ve vatanına bağlı, manevi ve ahlaki açıdan eğitimli nesiller yetiştirmenin, Siyon-Haç ittifakıyla mücadelede yegane yöntem olduğunu belirtti.

Yılmaz, inançsızlık, maneviyatsızlık zehriyle mücadelede müfredat çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

Medya faaliyetlerine de ayrı bir parantez açan Yılmaz, "Tam yetmiş yıldır TRT de gösterilen Amerikan Haydutu Kovboy filmlerinin yerine “Diriliş Ertuğrul!” “Kuruluş Osman!” “Sultan Fatih Mehmed Han!” “Selahaddin Eyyubi!” gibi milli yapımların reytingi yüksek oranlarda izlenmesi de istiklal ve istikbalimizin teminatı olacak nesilleri yetiştirmenin hepimize imani, insani ve vicdani sorumluluk olduğuna bir kere daha şahid olduk!" dedi.

Son olarak nesil tasavvurunu okurlarıyla paylaşan Yılmaz, "Asrımızın Kahraman Filistin Direnişçileri gibi İslami Medeniyetiyle, şanlı tarihiyle ve kahraman ecdadıyla övünen nesilleri acilen yetiştirmeliyiz!" diye yazdı.