Tüm Türkiye, Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin'i konuşuyor.

Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde 19 gündür kayıp olan Narin Güran'ın, arama çalışmalarının 19. gününde cansız bedeni bulunmuştu.

Yaşanan bu vahşetin ardından geniş kapsamlı bir  başlatıldı.

Narin'in toprağa verilmesinin ardından soruşturma çok yönlü devam ederken 22 şüpheli adliyeye sevk edildi

Narin Güran cinayetinde sıcak gelişme! İtirafçı Bahtiyar'ın evinde arama yapıldı Narin Güran cinayetinde sıcak gelişme! İtirafçı Bahtiyar'ın evinde arama yapıldı

22 KİŞİNİN ADLİYE SORGUSU BAŞLADI

Son dakika haberine göre;  cinayetinde adliyeye sevk edilen 22 şüphelinin sorgusu başladı.

Savcılık soruşturması başlayan 22 kişinin detaylı bir şekilde sorguları devam ediyor.

22 ŞÜPHELİNİN ALTISI AMCA

Narin Güran cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturmada gözaltındaki 22 şüphelinin kimlikleri belli oldu. Şüphelilerin, Narin’in babası Arif Güran (44), annesi Yüksel Güran (44), daha önce kolunda bulunan ısırık izi nedeniyle gözaltına alınıp serbest bırakılan ağabeyi E.G. (18), amcaları Ö.F.G. (29), B.G. (37), F.G. (42), K.G. (31), M.G. (40), H.İ.G., amca oğulları U.G. (24) ve O.G. (23), amca kızları M.G. (15) ve B.G. (19), kuzeninin oğlu D.G. (22), yengeleri M.G. (46) ve M.G. (39), halası A.K. (40), eniştesi M.Ş., Salim Güran'ın işçileri Ö.Y. ve M.S. (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu ile M.K. (23) olduğu öğrenildi. 

ŞÜHELİLER BİRBİRİNİ GÖRMEYECEK

4 duruşma salonu ayarlandı. Şüpheliler birbirini görmeyecek şekilde orada ifade verecek. Hepsinin ayrı ayrı ifadesi alınacak.

KÖY İMAMI SERBEST BIRAKILDI

Nevzat Bahtiyar'ın tutuklanmasının ardından 23 şüpheli, emniyet güçleri tarafından sorgulandı. Sorgusu tamamlanan köy imamı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Gözaltındaki 22 kişi için ikinci kez ek gözaltı süresi kullanıldı.

İTİRAFÇI NEVZAT BAHTİYAR TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında 24 şüpheli gözaltına alındı. Narin’in cesedini dere yatağına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar da şüpheliler arasında yer alıyor. Sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Nevzat Bahtiyar, tutuklandı.