Türkiye'nin gündemine oturan Narin Güran olayında gözaltında olan 22 şüpheli, savcılıktaki ifadelerinin bitmesinin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Soruşturma kapsamında Narin'in ölü bulunduğu 8 Eylül günü aralarında Narin'in babası Arif Güran (44), annesi Yüksel Güran (44), ağabeyi E.G. (18), amcaları Ö.F.G. (29), B.G. (37), F.G. (42), K.G. (31), M.G. (40), H.İ.G., amca oğulları U.G. (24) ve O.G. (23), amca kızları M.G. (15) ve B.G. (19), kuzeninin oğlu D.G. (22), yengeleri M.G. (46) ve M.G. (39), halası A.K. (40), eniştesi M.Ş., Salim Güran'ın işçileri Ö.Y. ve M.S. (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu M.K. (23) ile ismi öğrenilmeyen bir kişi gözaltına alınmıştı.

Jandarmadaki sorguları tamamlanan şüpheliler, bu sabah saat 06.00 sularında Diyarbakır Adliyesi'ne getirildi. Yaklaşık 12 saat süren savcılık ifadeleri tamamlanan şüpheliler, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

SGK'den "çift ödeme iadesi" açıklaması! SGK'den "çift ödeme iadesi" açıklaması!

NARİN'İN ANNESİ VE AĞABEYİ DAHİL 9 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA İSTEMİ
Narin'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 kişiden 9'u tutuklama talebiyle, 3'ü de adli kontrol şartıyla nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

10 şüpheli ise serbest bırakıldı. Narin'in babası Arif Güran serbest bırakılan isimlerin arasında yer aldı.

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şüpheliler arasında anne Yüksel Güran (44) ile daha önce kolunda bulunan ısırık izi nedeniyle gözaltına alınıp serbest bırakılan ağabeyi Enes Güran’ın (18) da bulunuyor.