Fenerbahçe yarın akşam sahasında Lugano'yu ağırlayacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lugano maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho takıma yapılan transferlerden memnun olduğunu belirtirken; "Kulübün transfer döneminde yaptığı işlerden çok mutluyum. Aslında mevcut duruma baktığımızda onlardan daha fazla bir şey isteyemem. Elbette yeni bir oyuncu katılırsa aramıza iyi ama katılmazsa da elimizdeki oyunculardan memnunum." dedi.

JOSE MOURİNHO'NUN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:
"Her sezon, yeni bir sezondur. Kariyerimde hiç geçmişe bakmadım. Yarınki maç, benim sanki Avrupa'daki ilk maçım gibi heyecanlıyım. Her maç, yeni bir başlangıçtır. Toplam 35 antrenman yaptık, bazı oyuncularımız hepsine katıldı ama bütün takım hep birlikte sadece 2-3 antrenman yapabildi. İçinde bulunduğumuz durumları da göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Şartlar zor ama oyuncularım da ekibim de elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Galatasaray tartışmalı sponsorluk anlaşmasını askıya aldı Galatasaray tartışmalı sponsorluk anlaşmasını askıya aldı

SAINT-MAXIMIN'İN SAKATLIĞINDA SON DURUM NE?
Saint-Maximin, sakat olduğu için oynayamamıştı. Antrenmanda darbe almıştı ve hala en iyi durumunda değil. Tatilden sonra aramıza katıldı ve sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor. En Nesyri de aynı şekilde tatilden geldi. Bu ay için zorluk buydu, takıma geç katılanlar, sonradan transfer olanlar vardı. Saint-Maximin, 90 dakika olmasa da oynayabilecek durumda."