Rize'de MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap cinayete kurban gitti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İŞ ARKADAŞI KATİLİ OLDU

Tersane Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, geçtiğimiz gün Tersane Çay Fabrikasında iş arkadaşlarıyla tartışan Bayram K., tartıştığı kişiler tarafından fabrika yönetimine şikayet edildi. Şikayetten dün haberi olan Bayram K. çalıştığı çay fabrikasından çıkarak ilçe merkezine doğru ATV'si ile seyir halindeyken aynı fabrikada çalıştığı Şaban Kap ile karşılaştı. ATV'den inen Bayram K. ile aracını hiç terk etmeyen Şaban Kap arasında konuşma gerçekleşti. Bu esnada Bayram K. belinden çıkardığı tabancayla İlçe Başkanı Şaban Kap'a ateş etmeye başladı.

KAÇAN İŞÇİ ARANIYOR

Ömer Vanlı Derepazarı’ndan aday adayı oldu Ömer Vanlı Derepazarı’ndan aday adayı oldu

Olaya şahit olan çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayınca olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Göğsünden ağır yaralanan Kap, sağlık ekipleri tarafından kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Kap, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinden ATV ile kaçan Bayram K. için ise arama çalışmaları başlatıldı.

MHP'LİLERDEN TAZİYE MESAJI

MHP İlçe Başkanı Şaban Kap'ın ölümü partide büyük bir üzüntüye neden oldu. Ülkü Ocakları ve genel merkezden çok sayıda partili taziye mesajı paylaştı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap, son yolculuğuna uğurlandı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Kap'ın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.