Kemerburgaz Selanik Bulvarı üzerinde doğa ve yeşille iç içe bulunan açık ve kapalı alan olmak üzere 4 dönüm arazinin içerisinde bulunan tavus kuşu, deve kuşu, kaz, ördek, tavuk vb. kümes hayvanlarının da yaşadığı Yeşil Orman Kahvaltı ve Brunch Restoranı müşterilerini ağırlıyor. Restoranda başlıca sabah kahvaltısı olmak üzere, Bafra pidesi, ızgara çeşitleri, çorba, soğuk-sıcak içeceklerin mevcut olduğu özel günlerde organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.

AK Parti grubundan, İBB'nin yönetmelikte cemevini ibadethane olarak saymasına tepki AK Parti grubundan, İBB'nin yönetmelikte cemevini ibadethane olarak saymasına tepki

Yeşil Orman Restoran’ı 6 yıl önce hizmete açarak doğanın ve yeşilin birleşmesiyle böyle bir mekanı açmanın hayalini gerçekleştirdiğini belirten işletme sahibi İsmail Yanarateş, “Sabah kahvaltısıyla birlikte güne başladığımız işletmemizde günün her saatine uygun lezzetleri müşterilerimize sunuyoruz. Ve tabi bununla birlikte doğum günü gibi özel günlerde de organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Biz buraya gelenlere müşteri gözüyle değil, ev sahibi gözüyle bakıyoruz ve onlara hizmet sunarken tüm ekip arkadaşlarımla birlikte önceliğimizi hep onların memnuniyeti,  aileleri ve sevdikleriyle birlikte huzur bulabilecekleri bir ortamı sağlamak bilinciyle çalışıyoruz. O yüzden gösterilen ilgiye ve akalaya çok teşekkür ediyorum” dedi.