Mehmed Kısakürek vefat etti Mehmed Kısakürek vefat etti

Tarihçi Yazar ve Habervakti.com yazarı Nurettin Taşkesen'in Habervakti.com'da Aksa Tufanı'nın başladığı 7 Ekim'den bu yana yazdığı makalelerden meydana gelen yeni kitabı Birinci Kitap Yayınları arasında okuyucuyla buluştu . 148 sayfa olan Gazze Destanı adlı eserde Filistin, Kudüs ve Gazze ile ilgili 19 makale yer alıyor.

Söz konusu kitabın tanıtım metninde şu ifadeler yer alıyor:

Zor şartlar altında, “orantısız bir güç” karşısında yurdunu savunmaya çalışan Hamas mücahitleri, korkak Siyonistlerin kabusu oldu. Müslümanların imanı karşısında, israil terör örgütünün istihbaratı gibi teknolojileri de çöktü. Yapabildikleri tek şey havadan bombalayıp her şeyi, her yeri yıkmak...

Bu destanın asıl kahramanları minik şehitlerdir. Sayıları on beş bini geçen bu günahsız yavrular, kanlarıyla canlarıyla Filistin davasını bütün dünyaya duyurdular. İmanlarıyla, metanetleriyle, tevekkülleriyle sadece Müslümanlara değil, bütün insanlığa örnek oldular.

Ey kutlu şehitler kervanı, ölümünüz hayatınızdan daha çok İslam’a hizmet ediyor. Hiç şüphe yok ki, cennetteki makamınız her gün daha da yükseliyor.