Diyanet İşleri Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta yayınladığı cuma hutbesi Volkan Konak'ı rahatsız etti. 

"HARAMLARLA KAZANCIMIZI HEBA ETMEYELİM"

Yayınlanan hutbede yılbaşı kutlamalarının, alkol tüketmenin, dinen sakıncalı olduğu vurgusu yapılırken şu ifadeler yer aldı;

"Dinimizde ve kültürümüzde yer almayan yılbaşı eğlenceleri, Noel Baba figür ve kıyafetleri, çam ağacı süslemeleri gibi yanlış tutum ve davranışlardan uzak duralım. Kötülüklerin anası olan alkol, ocakları söndüren kumar, umutları tüketen şans oyunları ve piyango gibi haramlarla sağlığımızı, zamanımızı ve kazancımızı heba etmeyelim"

Yılbaşı kutlamalarının dinen uygun görülmemesi üzerine yayınlanan hutbeye provokatör şarkıcı Volkan Konak'tan tepki geldi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a göndermede bulunan Konak, sosyal medyada sert ifadeler kullandı.

Uğur Dündar'ın babası olduğunu öne süren kadın ilk kez konuştu Uğur Dündar'ın babası olduğunu öne süren kadın ilk kez konuştu

"BİR KADEH DE SİZLER İÇİN İÇİYORUM"

 Konak, paylaşımında şunları söyledi:

"Atatürk’ün kurduğu diyanetin koltuğunu işgal eden zat; insanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu sekterlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır. Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz…"