Büyük Aile Platformu, "Çocuklarımız çizgi-filmlerde çocuk kitaplarında eşcinsel sapkınlık propagandasına maruz kalmasın" sloganlıyla toplanan kalabalık LGBT karşıtı Saraçhane'de buluştu.

200’den Sivil Toplum Kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Büyük Aile Platformu, çocukların LGBT propagandası ve dayatmasına karşı tepkilerini duyurmak amacıyla Saraçhane'de "Büyük Aile Buluşması" düzenlendi. Saraçhane Fatih Anıt Parkı’nda bu sene ikinci kez düzenlenen buluşmada ‘Çocuklarımız çizgi filmlerde çocuk kitaplarında LGBT propagandasına maruz kalmasın’ sloganıyla yola çıkıldı.

Hamas lideri Haniye'den ateşkes açıklaması: Teklifini olumlu şekilde inceliyoruz Hamas lideri Haniye'den ateşkes açıklaması: Teklifini olumlu şekilde inceliyoruz

EYLEME DESTEK VERDİLER
Çocukların çizgi filmlerde ve çocuk kitaplarında eşcinselsapkınlığı meşrulaştırmak ve normalleştirmek için propaganda yapıldığını iddia edilerek 200’den fazla STK’nın toplanmasıyla tepkilerini dile getirdiler. Yüzlerce vatandaşın haricinde akademisyenler, gazeteciler, hekimler ve avukatlar gibi meslek gruplarından insanlarda destek vererek eyleme katıldı.