Süper Lig'in üçüncü hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Papara Park'ta oynanan karşılaşmayı konuk ekip 3-2 kazandı. 

Rizespor'a galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Attila Mocsi, 43 ve 66. dakikalarda da Benhur Keser kaydetti. Trabzonspor'un gollerini 57. dakikada penaltıdan Bakasetas ve 83. dakikada Enis Destan attı. 

Bu sonucun ardından Trabzonspor, 3 puanda kalırken Çaykur Rizespor puanını 4'e yükseltti. 

Gelecek hafta Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa'yla karşılaşacak. Çaykur Rizespor ise sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

Trabzonspor: 2 - Çaykur Rizespor: 3

Stat: Papara Park

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Benkovic, Baniya, Larsen (Dk.46 Mehmet Can Aydın), Eren Elmalı, Kourmpelis (Dk. 83 Göktan Gürpüz), Bakasetas, Enis Bardhi, Tekliç (Dk. 46 Fountas), Visca (Dk. 70 Abdülkadir Ömür), Umut Bozok (Dk. 70 Enis Destan)

Ergin Ataman'dan çarpıcı sözler: Beni tehdit ettiler, Ben Türküm bir şey yapamazsınız Ergin Ataman'dan çarpıcı sözler: Beni tehdit ettiler, Ben Türküm bir şey yapamazsınız

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Taha Şahin, Mocsi, Emirhan Topçu, Halil İbrahim Pehlivan, Mithat Pala, Varesanovic (Dk. 60 Pinchi), Zeqiri (Dk. 89 Seyfettin Anıl Yaşar), Olawoyin, Sauer (Dk.84 Diouf), Benhur Keser

Goller: Dk. 58 Bakasetas (Penaltıdan), Dk. 83 Enis Destan (Trabzonspor), Dk. 20 Mocsi, Dk. 43 ve 66 Benhur Keser (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Dk. 21 Larsen (Trabzonspor), Dk. 38 Mithat Pala, Dk. 90+9 Olawoyin (Çaykur Rizespor)