Bir aydan fazla bir süre önce Elon Musk, Twitter’da radikal değişiklikler almaya başladı. Uygulamanın ikonik simgesini ve adını değiştirdi. Eski adıyla Twitter yeni adıyla X olan uygulamanın bir “her şey” uygulamasına dönüşeceğini söyledi. Şimdi de X için güncellemeler yayınlamaya devam ediliyor. Son güncellemede Instagram DM’lerindeki sevilen mesaj yanıtlama özelliği X için geldi.

DM’leri yanıtlamak için kaydırarak yanıt vermenizi sağlayan yeni bir özellik artık iOS ve Android X uygulamasında yayında. Bu özellik kullanıcılar tarafından heyecanla karşılanacak gibi görünüyor ve gerçekten de oldukça kullanışlı. Özellik, her an uygulamanıza gelebilir. Eğer hala kullanamıyorsanız büyük ihtimalle uygulamayı güncellemeniz gerekmektedir.

Çoğu zaman, devam eden bir görüşme sırasında belirli bir mesaja yanıt vermek istersiniz ya da belki sadece bir grup sohbetinde birinin sorusuna yanıt vermek istersiniz. Elbette çoğu mesajlaşma uygulamasında bunu mesaja dokunup yanıtlama seçeneğini seçerek yapabilirsiniz. Ancak X’in yeni özelliği, belirli bir mesajı kaydırıp yanıtlamanıza olanak tanıyarak işleri daha hızlı hale getiriyor.

Son birkaç ayda X, ücretli abonelerine birçok yeni özellik sundu. Doğrulanmış kuruluşlar artık platformda iş ilanları yayınlayabilir. X’te diğer aboneler tarafından paylaşılan videoları indirme seçeneği zaten yayında ve yakında video görüşmeleri de X’e gelecek. Öte yandan, X’te bazı kısıtlamalar da yer alıyor. Bu kısıtlamalar çoğunlukla ücretsiz kullanıcılar için olsa da sadece onları kapsamıyor.

BAYRAKTAR TB3 üçüncü uçuş testini başarıyla tamamladı BAYRAKTAR TB3 üçüncü uçuş testini başarıyla tamamladı

Musk’ın favorisi olmayan kuruluşların ve yayıncıların zaman zaman hedef alındığı görülüyor. Ayrıca, X’in sahibi tarafından alınan son kararlardan biri, haber makalelerinin X’te nasıl görüneceğine ilişkin bir değişiklik içeriyor. Başlık veya başka bir metin olmaksızın yalnızca ana görselin görüntülenmesi bu tip makalelerde yer alacak.

Shiftdelete