Sapkınlık ve sapıklıkta büyük infiale sebebiyet verecek ahlaksızlıklara hukuki zemin kazandırmaya çalışan pedofil lobisi devrede. 

LGBT lobilerinin eşcinsellik, fuhuş ve ahlaksızlığı meşrulaştırma çabaları hızla devam ederken şimdide çocuk istismarcıları/pedofilleri meşru zemine çekme gayretleri hız kazandı.

TED konuşmacısından skandal sözler!

LGBT'nin döviziyle pedofiliyi meşru göstermeye çalıştı.

Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak... Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak...

Mirjam Heine, motivasyon temalı 'ilham verici(!)' konuşmaların yapıldığı TED konuşmalarında birinde skandal sözlere imza attı. Heine, LGBTİ'nin dövizlerini kullanarak pedofiliyi meşru göstermeye çalıştı: "Duygularımızdan biz sorumlu değiliz, pedofillere saygı gösterin. Pedofilliğin cinsel tercih olduğunu kabul etmeliyiz.” Heine'nin bu sözleri insan hakları maskesiyle çocuk istismarı ve pedofiliye zemin hazırlamaya çalışan LGBT sosyal terörünün geldiği noktayı gözler önüne sererken; Ak Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz gerek Mecliste yaptığı LGBT karşıtı söylemleri ve gerekse pedofillere yönelik yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti.

  • Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz uyarmıştı: ''Pedofiliyi (çocuk istismarı) de bir tercih meselesi olarak meşrulaştırma gayretindeler.''

2021 yılında yaptığı sosyal medya paylaşımındaki açıklamada LGBT lobilerinin hedefinin çocuklar olduğunu; ''LGBTİ ahlaksızlığını bir özgürlük meselesi olarak dünyaya pazarlayan ülkeler bugün pedofiliyi (çocuk istismarı) de bir tercih meselesi olarak meşrulaştırma gayretindeler. 
Birçok Avrupa ülkesinde pedofiliyi savunan dernekler faaliyetteler. Gelinen nokta bu. Tehlike büyük.'' sözleriyle belirtmişti.

  • HDP'li vekil Hüda Kaya, Gazi Meclis'e LGBT terörüne destek amacıyla onun renklerinde giyinerek gelmiş ve kamuoyunun tepkisini toplamıştı.

Yılmaz açıklamasında bu lobilerin meclistek uzantılarına da işaret etmiş ve:
''LGBTİ ahlaksızlığını bir özgürlük meselesi olarak dünyaya pazarlayan ülkeler bugün pedofiliyi (çocuk istismarı) de bir tercih meselesi olarak meşrulaştırma gayretindeler. 
Birçok Avrupa ülkesinde pedofiliyi savunan dernekler faaliyetteler. Gelinen nokta bu. Tehlike büyük. 
İnsan fıtratını, aileyi ve toplumu hedef alan her türlü sapkınlığın, hak ve özgürlük adı altında meşrulaştırma çabalarının önüne acilen geçilmeli! Bu şeytani amaçlar için çalışan dernekler kapatılmalı, propaganda faaliyetleri durdurulmalı! 
Aksi takdirde bu ülke yarın pedofiliyi savunan topluluklara da şahit olacak! 
Masum bir çocuğumuza yaşatılanlar toplumumuz adına bir felakettir. 
Bundan daha feci bir musibet olamaz!
Lgbti onursuzluğuna özgürlük yalanıyla destek verip önde yürüyen Vekiller, yarın da pedofilinin renkleri ile karşımıza çıkacak. 
Size yazıklar olsun!'' ifadelerini kullanmıştı.

MECLİS KÜRSÜSÜNDE LGBT LOBİLERİNİ SERT ELEŞTİRMİŞTİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, 2016 yılında meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada LGBT sapkınlığıyla oynanmak istenen oyunu, bu tür sapıklıklarla aile mefhumuna verilen zarara dikkat çekmiş ve özellikle bu lobilerin meclisteki uzantılarına ağır eleştiriler getirmişti