ABD yönetimi, Filistin'i destekleyen öğrencileri şafak baskınıyla gözaltına aldı ABD yönetimi, Filistin'i destekleyen öğrencileri şafak baskınıyla gözaltına aldı

İsrail tarafından Baptist Hastanesi'ne düzenlenen hava saldırısında en az 1000 kişinin hayatını kaybetmesinin yankıları tüm dünyada hala sürürken, Rusya'dan, ABD karşıtı bir hamle geldi.

PUTİN'DEN, ABD'YE KARŞI NÜKLEER HAMLE
İsrail'in hastaneye yaptığı saldırıyı "Trajedi, korkunç bir olay ve felaket" olarak nitelendiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Karadeniz'de yeni bir karar aldı.

Putin, İsrail'e desteğini her fırsatta yineleyerek Doğu Akdeniz'e USS Gerald Ford ve USS Dwight D. Eisenhower adlı iki uçak gemisi gönderen ABD'ye karşılık olarak, hipersonik Kinzhal füzelerini taşıyabilen MiG-31 savaş uçaklarına Karadeniz'de karakol görevi vererek devriye gezmeleri emri verdi.

'RUS HİPERSONİK FÜZELERİ AKDENİZ'DEKİ ABD UÇAK GEMİLERİNE ULAŞABİLİR'
Nükleer başlık taşıma kabiliyetine ve 1000 kilometre menzile sahip Kinzhal füzeleriyle ilgili açıklama yapan Rusya Devlet Başkanı Putin, "Karadeniz'den fırlatılan Rus hipersonik füzelerinin Akdeniz'deki ABD uçak gemilerine ulaşabilir. Bu bir tehdit değil, sadece gerçek." dedi.