Alınan bilgiye göre, dün Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kavga ihbarı üzerine Erenköy Mahallesi Dr. Mithat Süer Sokak'a gitti.

Ekipler, yaptıkları çalışmada otomobiliyle seyir halinde olan teknik direktör Derelioğlu ile başka bir aracın sürücüsü arasında çıkan yol verme tartışmasının kavgaya dönüştüğünü tespit etti.

Uraz Kaygılaroğlu'nun görüntüleri tepki çekti! Parçalanmış kadın cesetleri... Uraz Kaygılaroğlu'nun görüntüleri tepki çekti! Parçalanmış kadın cesetleri...

Olayda, darbedilen Derelioğlu'nun kolunun çıktığı ve hastanede tedavi altına alındığı belirlendi.

Derelioğlu ile yanında bulunan Başak Derelioğlu hakkında "kasten yaralama" suçundan adli işlem başlatıldı. Diğer araçtaki Z.K. ve N.K. ise "kasten yaralama" suçundan Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi.

Savcılıkça ifadesi alınan şüpheliler sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakim 2 şüphelinin de "kasten yaralama" suçundan tutuklanmasına hükmetti.

Öte yandan güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, bir kişinin araçtan inerek Derelioğlu'nun otomobilinin yanına gelmesi, kapıyı açmaya yönelirken Derelioğlu'nun araçtan inmesi ve taraflar arasında yaşanan kavga yer aldı.

Kavga sırasında Başak Derelioğlu'nun araya girmesi, çevredeki vatandaşların da ayırmaya çalıştığı tarafların birbirlerine tekmelerle saldırmaları ve yere yuvarlanmaları da güvenlik kameralarınca görüntülendi.