Türkiye 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un karıştığı kazayı konuşuyor...

Tarihler 1 Mart Cuma akşamını gösterdiğinde ünlü çiftin 17 yaşındaki çocukları Timur Cihantimur, 3 ATV aracıyla ile geziye çıkan Oğuz Murat Acı, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal ve İbrahim Gümüş'e çarptı.

Kazada Oğuz Murat Acı olay yerinde yaşamını yitirirken Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal, İbrahim Gümüş yaralandı.

Kazadan sonra sürücü Timur Cihantimur'un annesini arayıp yardım istediği, olay yerine gelen anne Eylem Tok’un ise oğlunu kendi aracına alarak kaçtığı tespit edildi.

DİREKSİYON BAŞINA GEÇİP CAN ALDI: ANNESİ MISIR'A KAÇIRDI

Kazaya karışan lüks cip ise olay yerinde bırakıldı.

Polisin çalışması sonucu, anne yazar Eylem Tok’un, yaşı tutmadığı için ehliyeti olmayan oğlu Timur Cihantimur'u da alarak gece 02.00’de havalimanına gittiği, oradan Mısır’a kaçtıkları belirlendi.

Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: Polise saldıran gruba müdahale! Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: Polise saldıran gruba müdahale!

Trafik kazası sonrası Mısır’a kaçan Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

EYLEM TOK'A ULAŞILDI

Star Ana Haber, Eylem Tok'a ulaştı. Şaşkına çeviren cümleler kuran anne Eylem Tok, oğlunu kaçırmadığını öne sürdü.

Aynı şeyi bugün olsa yine yapacağını söyleyen Eylem Tok, oğlunun pırıl pırıl bir çocuk olduğunu iddia etti.

"KAÇIRMAK FALAN YOK, BENİM OĞLUM PIRIL PIRIL BİR ÇOCUK"

Eylem Tok, "Bu bir kaza, kaçırmak falan yok. 17 yaşındaki pırıl pırıl bir çocuk var, ben bir anneyim. Bugün olsa yine yaparım, yaralıları bilmiyorum, kim olduklarını bilmiyorum. Onu ben korumak zorundayım. Ben gittiğimde de zaten hiçbir zaman tam anlamında varmadım. Gittiğimde çocuklar vardı, çocukları aldım. Oldukları siteye götürdüm. Herhangi bir şekilde kaçacağım bir şey yok. Ben diyorum ki ortada sıcak bir konu var, aileler yanıyor büyük bir ateş var. Biraz hafiflesin yani kana kan olmasın." dedi.

Tok'a bu kez de, "Çıkma sebebiniz nedir Mısır’a?" diye soruldu.

Yazar Tok ise, "Asla ve asla çıkarken bir ölü olduğunu bilmiyordum, bilsem çıkar mıyım?" ifadelerini kullandı.

"HER AN DÖNEBİLİRİM AMA ÇOCUĞUMUN ADİL YARGILANMASINI İSTİYORUM"

Eylem Tok son olarak, "Ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz Türkiye’ye oğlunuzla beraber?" sorusuna ise anlamsız bir yanıt verdi.

Bir bebeği babasız bırakan oğlunu Mısır'a kaçıran Tok, "Ben her an dönebilirim, şu anda da dönebilirim. Sadece ben çocuğumun güvende olmasını ve adil bir şekilde yargılanmasını istiyorum. Ülke bana desin ki ‘kana kan yok, çocuğa karşı bir şey yapmayacağız. Adalet yerini bulacak." şeklinde konuştu.