Diyanet İşleri Başkanlığı Bütçesi görüşmelerinde AK Parti grubu adına söz alan Kocaeli Milletvekili Yılmaz, çarpıcı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak... Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak...

Yılmaz, küresel tehditlere dikkat çekerek, ''Tarihin en kritik eşiğindeyiz. İnsanlığı, devletleri, milletleri, kadını, erkeği, aileyi, toplumsal tüm değerleri, Dini ve Ahlaki olanı, tüm yaşam biçimlerini tehdit eden bir süreç ile karşı karşıyayız. Yeni sistem, Din, ahlak ve gelenekten “ARINDIRILMIŞ BİREY”ler istiyor. Kadim değerlerimizi yıkmayı hedefleyen bu anlayış, toplumsal, kültürel ve dini kimliklere saldırıyor. İlahi mesajlar ve dini talepler damgalanıyor. Bireylerin yönelimleri ve tercihleri ise sorgulanamaz yeni kutsallara dönüşüyor.'' dedi.

''ŞİMDİ DE PEDOFİLİ'Yİ MEŞRULAŞTIRMAK İSTİYORLAR!''

Ayrıca Yılmaz, yeni sistemin sapkın cinsel eğilimleri meşrulaştırarak ve toplumsal cinsiyet rollerini çeşitlendirerek aile mefuhumunun hedef aldığını belirterek LGBT lobilerinin pedofiliyi meşrulaştırma aşamasına geçtiğini ''Toplumun temeli olan Aile mefhumunu yıkmak için sapkın cinsel eğilimleri meşrulaştırma ve yaygınlaştırma çabaları tüm hızıyla devam ediyor. Avrupa’da şu anda LGBT nin alt kolu olarak Pedofoliye özgürlük ahlaksızlığı faaliyet gösterebiliyor. Dünya ve insanlık kendi hazırladığı bir cehenneme doğru koşar adım gidiyor.'' sözleriyle belirtti.

''GAZZE'YE YOL BULUNAMIYOR''

İnsanlığı çöküşten kurtacak yegane sistemin İslam olduğunu belirten Yılmaz, ''İnsanlığın özgür kalesi Filistine bakın. İnsana ve doğaya hürmetini yitirmiş Milletler birleşmiş, ordularıyla bomba ve ölüm yağdırıyorlar. Koca koca İslam Devletleri, anlı şanlı ordularıyla Gazze’ye yol bulamamanın utancını yaşarken, Onlar Allah’ın yanında olmanın izzetini yaşıyorlar. Şimdi Gazze baştan başa çocuk mezarlığıdır.'' dedi.

Yılmaz; Filistin direnişinin başarısının temelinde, Hz. Muhammed (sav)’in rehberliğinin ve vatanın değerinin nesillere öğretilmesi olduğunu söyledi ve ülkemizde İslam'ın evrensel mesajlarının nesillere öğretilmesinde Diyanet kadrolarının büyük bir sorumluğa sahip olduğuna dikkat çekti:

Mahallesinde, çağın yalnızlaştırdığı, şeytani tuzakların hayatını tükettiği gençlerin, katılaşmış kalplerin, parçalanıp giden ailelerin sorumluluğunu da hissederek çalışan İmam-Hatip, Vaiz ve Kur’an Öğreticilerimize buradan selam olsun!