Kemal Kılıçdaroğlu, 3 ay önce Veryasın Tv'de yayınlanan “Şerefsiz Gandi” başlıklı yazısı nedeniyle yazar Nihat Genç'e 200 bin liralık tazminat davası açtı.

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, söz konusu yazıda müvekkiline hakaret ve küfür edildiği, kişilik değerlerine zarar verildiği ifadeleri nedeniyle dava açıldığını aktardı.

Nihat Genç, bahse konu yazısında, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medya üzerinden yürütülen linç kampanyasına ve kaset kumpasına tepki göstermiş, İnce’ye yönelik kumpasla ilgili CHP'yi işaret etmişti.

KIRAÇ'TAN DAVAYA TEPKİ

Müzisyen Kıraç, Kılıçdaroğlu'nun yazar Nihat Genç'e dava açmasına tepki göstererek, "Kendinize gelin! Nihat Genç, halktır, vatandır, bu toprağın çığlığıdır." ifadelerini kullandı.

Hamas'tan Bahçeli'ye teşekkür mesajı Hamas'tan Bahçeli'ye teşekkür mesajı

    

NİHAT GENÇ'TEN DAVA SONRASI İLK AÇIKLAMA

Kılıçdaroğlu'nun açtığı dava sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Genç şu ifadelere yer verdi:

''Kılıçdaroğlu'nun 200 000'lik tazminatını ödeyebilmek için 'altılı oynamaya' ganyan bayine geldim, hangi atlara oynayayım deyince bayici arkadaş o kadar parayı kazanabilmek için sürpriz beygir, eşek tabir edilen atlara oynamalısın dedi, ulan, dedim, Kılıçdaroğlu yine haklı çıktı!''