En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan ve gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Epstein'in dava dosyaları, son günlerde herkesin ilgisini çekmiş durumda. Kan dondurucu iddiaların yer aldığı dosyalarda prenslerden sanatçılara siyasetçilerden Mossad'a uzanan ifşalar yer alıyor. Son olarak dava dosyasıyla ilgili, ilgi çekici bir gelişme yaşandı.

Dosyada yer alan isimler arasında bir de Türk çıktı. Refia Banu Küçükköylü. Hakkında pek az bilginin bulunduğu Küçükköylü, insanlar arasında şimdilik gizemini koruyor. 

Kim bu Refia Banu Küçükköylü?

Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh Sabri, Erdoğan'dan sitayişle bahsetti Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh Sabri, Erdoğan'dan sitayişle bahsetti

Epstein mahkeme kayıtlarında ilk olarak Nadya Marçinko'nun ifadesinde adı geçen Küçükköylü, Türkiye'de Luxe proje&Gayrimenkul emlak adıyla vergi kaydı olan bir firma sahibi bu firma aynı zamanda ABD'de de faaliyet gösteriyor.

Epstein'in Fransız ortağı Jan Luc Brunel ile Türkiye'ye daha önce gelip gittiği biliniyor.  Marçinko'nun 13 Nisan 2010'da alınan ifadesine göre  Brunel'in Türkiye'den kız çocuklarını getirdiğinde yanında Refia Banu Küçükköylü'de varmış.

Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde oteller ile anlaşarak ''çocuk oyuncu ve dizi oyuncusu bulma'' kılıfı altında otellerde seçme yaptırarak kayıtlara göre en az 4 çocuğun Epstein şebekesine getirilmesinde katkısı olduğu biliniyor fakat bu sayının daha fazla olduğu düşünülüyor.  

İngiliz gazetesi ''The Sun''ın 15 Ağustos 2021 yılında yaptığı ''Royal Retreat Prince Andrew being tracked by lawyers who ‘planned to ambush him on Windsor Castle horse ride'' başlıklı habere göre 1972 doğumlu olan Refia Banu Küçükköylü'den, ''Epstein'ın gizemli ortağı "banu'' yatırım çalışanı Refia Banu Küçükköylü'' olarak bahsediliyor.

Ve yine aynı haberde o yıllarda Los Angeles'tan ayrılarak Türkiye'ye geldiği düşünülüyor.

Ayrıca, Refia Banu Küçükköylü'nün 1993 yılında Türkiye güzellik yarışmasına katıldığı biliniyor. Fakat isim benzerliği mi olduğu konusu bilinmiyor. Eğer her ikisi de aynı kişi ise: Eski Türkiye Üçüncü Güzeli, Manken ve sinema oyuncusu olan R. Banu Küçükköylü, “Gereği Düşünüldü” filminde rol almış. Aynı zamanda Prens Andrew ile ilgili bir haberde 49 yaşında olduğu ve Yatırım Asistanı olduğu yazıyor.