İspanyol devi Real Madrid forması giyen genç yıldız Arda Güler'den kötü haber geldi. Bugün oynanacak Las Palmas maçı öncesi hazırlıklarını sürdüren Real Madrid'te Arda Güler sakatlık yaşayarak idmanı yarıda bırakmak zorunda kalmıştı.

Eflatun beyazlı ekipten gelen açıklamada: "Oyuncumuz Arda Güler'e Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafından yapılan tetkiklerin ardından sol rektus femoris kasından sakatlık teşhisi konuldu." ifadeleri kullanıldı.

EN AZ 3 HAFTA DAHA YOK

Real Madrid'in sezon öncesi düzenlediği ABD kampında talihsiz bir sakatlık yaşayan Arda Güler tedavi olmak için İspanya'ya dönmüş ve sahalardan uzun bir süre uzak kalmıştı. Geçtiğimiz hafta takımla çalışmalara başlayan genç yıldız tekrar sakatlandı. Yaşadığı son sakatlıktan sonra Arda'nın sahalardan en az 3 hafta daha uzak kalması bekleniyor.

İSPANYOL BASINI: YÜKSEK TEMPOYA HAZIR DEĞİL

Genç yıldız Arda Güler'in sürekli sakatlık sorunu yaşaması İspanyol spor basınında kendisine geniş yer buldu.

Ortaya atılan iddialara göre; Arda Güler henüz yüksek tempoya hazır olmadığı ve bu sebeple yüksek dozajlı antrenmanları kaldıramadığı ifade edildi.

Marca'da, 'Oyuncu Las Palmas karşısında kadroda yer alacak gibi görünüyordu ancak sol ön rektusundan sakatlandı ve bu sakatlık onu üç hafta sahalardan uzak tutacak." denildi.

Mundo Deportivo'da yer alan haberde, "Türk genç oyuncu yeniden sakatlandı ve bir ay sahalardan uzak kalabilir." ifadelerini okurlara aktardı.

Relevo: "Ancelotti'nin Arda'nın oynaması için yeşil ışık yakmasından dakikalar sonra Real Madrid oyuncunun sakatlandığını duyurdu. Güler'in yokluğu, Ancelotti'nin basın toplantısında günü tanımladığı gibi "çok iyi haberlerle" dolu bir sabahı yine gölgeledi. Türk oyuncu takımın antrenmanına yeni katılan isimlerden biriydi ve Carvajal ve Vinicius ile birlikte takıma katılmıştı. Ancak dakikalar sonra her şey değişti."

SAKATLIKLARIN NEDENİ PINTUS MU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ergin Ataman'a geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ergin Ataman'a geçmiş olsun telefonu

Arda’nın sol arka adalesinden yaşadığı sakatlık sonrası gözler bir kez daha, Real’in baş kondisyoneri Antonio Pintus’a çevrildi.

Pintus’un ağır idmanlarının ve yüklemelerinin, takımda kas ve adele sakatlıkları sorunlarına yol açtığı da ifade ediliyor.