Süper Lig'de devreyi lider kapatan Fenerbahçe, devre arasında yapmayı planladığı takviyeler için kadrosundaki bazı yabancı oyuncular ile yollarını ayırma kararı aldı.

Michy Batshuayi -  Fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz olan Michy Batshuayi ayrılmak istiyor. Avrupa Şampiyonası'nda Belçika formasıyla EURO 2024'te forma giymeyi hedefleyen golcü futbolcu, iyi bir teklif alması halinde ayrılmayı planladığını yönetime bildirdi.

Fenerbahçe cephesi oyuncuyu kaybetmek istemese de gelecek bonservis teklifine göre bir karar verecek.

Ryan Kent - Takımdan ayrılması muhtemel bir diğer isim ise Ryan Kent. Bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Ryan Kent, bu sezon 15 maçta görev yaptı. 27 yaşındaki sol kanat oyuncusunu Hull City ile birlikte bazı Championship takımları kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Sezon başında Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalayan Miha Zajc, sezonun ilk yarısında gösterdiği performansla eleştirilerin odağında oldu. Uygun bir teklif gelmesi halinde Fenerbahçe, Zajc ile yollarını ayıracak.

Miguel Crespo - Geçtiğimiz sezona oranla daha istikrarlı bir görüntü çizse de planlanan 6 numara transferinin ardından Miguel Crespo da kadroda geri plana düşecek. Fenerbahçe, istenilen düzeyde bir teklif gelmesi halinde Crespo ile yollarını ayıracak.

Lincoln Henrique - Fenerbahçe'de yaşadığı uzun süreli sakatlık sebebiyle sözleşmesi dondurulan Lincoln Henrique, yabancı kontenjanında yer açmak için devre arasında takımdan ayrılabilir. Sarı-lacivertli ekip, Lincoln transferi için kiralık seçeneklere daha sıcak bakıyor.

Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu

Bartuğ Elmaz - Fenerbahçe'nin sezon başında Marsilya'dan 1.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Bartuğ Elmaz, forma giymek istiyor. Orta sahaya bir takviye daha yapacak olan sarı-lacivertlilerde genç oyuncu iyice geri plana düşecek. Daha fazla şans bularak kendini geliştirmesi istenen 20 yaşındaki futbolcunun 6 aylığına kiralanmasına sıcak bakılıyor.