"Millet aç, tencere kaynamıyor, soğan bile alınamıyor" tarzı eleştirilerle gündeme gelen ve işçi emekçi edebiyatı yapan Fatih Portakal takipçilerine lüks otel reklamı yaparak onları otelde tatil yapmaya çağırdı.

'İYİ Kİ BURADAYIM'

Datça’da gittiği bir mekanın görsellerini paylan Portakal şu ifadeleri kullandı:

“Datça’da harika bir mekan… Hem otel hem restoran. Akdeniz’e karşı doyumsuz bir gün batımı… Karşıda Yunan adası Simi. Yormayan müzikler… İştah açıcı bir mutfak… İyi ki buradayım.”

Kara para aklamaktan tutuklanan Nihal Candan tahliye edildi Kara para aklamaktan tutuklanan Nihal Candan tahliye edildi

Portakal'a Arapkirli'den tepki

Gazeteci Zafer Arapkirli, Fatih Portakal’ın lüks tatiline ve otel reklamına sinirlendi. İsim vermeden Portakal'ın paylaşımını 'Görgüsüzlük' ve Ahlaksızlık' olarak yorumlayan Arapkirli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu kaydetti: YAPMAYIN ŞUNU Gittiğiniz bir mekânın, özellikle de pahalı ve şatafatlı bir yerin (ismen) reklamını yaparak paylaşımda bulunmak, bir gazetecinin aklından bile geçirmemesi gereken bir iştir.  1. Görgüsüzlük 2. Hele ki böyle bir devirde, ahlâksızlık 3. Meslek etiğine aykırıdır.

"Kaç para aldın Portakal?"

Fatih Portakal'ın otel reklamına vatandaşların yaptığı yorumlarda dikkat çekti. Vatandaşlar, Fatih Portakal'a "Kaç para aldın Portakal?" ifadeleriyle reklamın değerini sordu.