Genel Koordinatörümüz Bülent Deniz'in moderatörlüğünde, usta kalem Abdurrahman Dilipak'ın çarpıcı açıklamalarıyla süregelen Derin Gerçekler programı, izleyicilere önemli bilgiler sunmaya devam ediyor.

Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir! Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!

Dün akşamki canlı yayında, İşgalci İsrail'in Gazze'de başlattığı soykırımdan bu yana Mescid-i Aksa'ya gitmeyi başaran ilk Türk kafile, yaşananları ve Mescid-i Aksa'daki son durumu detaylı bir şekilde paylaştı.

Kafile başkanı ve Kudüs rehberi İbrahim Elbinsoy, yola nasıl çıktıklarını anlatarak '' Türkiye'de başlatılan "Kudüs Kumbarası" projesiyle bir araya gelen 20 genç tarafından yapılan bir niyetle yola çıkıldığını belirtti.

Elbinsoy, "Kudüs kumbarası projesini destekleyen insanlar sayesinde bu zorlu yolculuğa başladık. Elhamdülillah, Türkiye'den Kudüs'e açılan bu yolu başardık" şeklinde konuştu.

Özellikle Ben Gurion Havalimanına direkt uçuşların durdurulması ve Türkiye'den Mescid-i Aksa'ya ulaşılamayacağı algısıyla ilgili konuşan Elbinsoy, "Bu algı doğru değil. İstanbul'dan 5 Ocak'ta yola çıkarak Amman'a ulaştık. Burada dinlendikten sonra sınır kapısından geçerek Batı Şeria'ya giriş yaptık ve doğrudan Mescid-i Aksa'ya yöneldik" açıklamasında bulundu.

İşte Derin Gerçekler canlı yayınında İşgalci İsrail'in Gazze'de başlattığı soykırımdan bu yana gitmeyi başaran ilk Türk kafile: