Burdur'da dün meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil takla atarak şarampole devrilmişti. Feci kazada yaralanan biri çocuk 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Nesrin Çelik, tüm müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti. Burdur'da kaza yapan araçtakilerin Abdurrahman Dilipak'ın eşi Asiye Dilipak'ın yakınları olduğu öğrenildi.

Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı

Kazanın duyulması üzerine Asiye Dilipak ve ailesi alelacele Antalya'ya gitti. 
Kazada yaralanan 4 kişinin tedavisi sürüyor. Hayatını kaybeden Nesrin Çelik bugün kılınacak cenaze namazının ardından Antalya'da defnedilecek-

Fatih Çelik idaresindeki otomobil, dün saat 18.00 sıralarında Denizli-Antalya yolu Söğüt beldesi yakınında şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, polis ve İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan sürücü ile otomobildeki Hüseyin, Nesrin (46) ve Abdullah Revaha Çelik (7) ile Şahinde Aslan (84) Gölhisar ve Çavdır Belediyeleri kurtarma ekiplerince araçtan çıkarıldı.



Yaralılar, Çavdır ve Gölhisar Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Nesrin Çelik, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşama tutunamadı. Yakınları tarafından morgdan teslim alınan Çelik'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Antalya'ya götürüldü.

Diğer yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

Habervakticom olarak Asiye Dilipak ve ailesine baş sağlığı diliyor. Kazada yaralanan yakınlarına da Allah'tan şifa temenni ediyoruz.