Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: Kaldırım taşları söküldü, polisler yaralandı Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: Kaldırım taşları söküldü, polisler yaralandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nefretini körüklemeye çalışan Süleymancılar cemaatinin başındaki Alihan Kuriş ve ekibi, grubu Cumhurbaşkanı için çirkin sözler sarfeden bir yapıya dönüştürmüş durumda.

Bu da cemaat içerisinde büyük ayrışma ve kavgalara neden oluyor.

Süleymancılar Cemaati'nin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın en büyük torunu Fatih Süleyman Denizolgun İBB'nin Süleymancılar'a tanıdığı imtiyazlardan bahsederek dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. 

"İMAMOĞLU'NA OY VERMEYECEĞİZ DİYENLERİ HAYATTAN SOĞUTUYORLAR"

İmamoğlu'nun Süleymancıları fonladığını belirten Denizolgun, "İmamoğlu'na oy vermeyeceğiz diyenleri hayattan soğutuyorlar" demişti. 

Bu gelişmelerin ardından Fatih Süleyman Denizolgun, cemaat tarafından tehdit edildiğini duyurdu.

Denizolgun Tehdit

"KURİŞİİLER SUÇ ÖRGÜTÜ HALİNE GELMİŞTİR" DİYEREK TEHDİT MESAJLARINI PAYLAŞTI

Şuanda Alihan Kuriş'in başında olduğu cemaat için "Kurişiiler" diyen Denizolgun, "Kurişiiler, Dediğimiz gibi suç örgütü haline gelmiştir, hatta suç örgütü bile değildir. Çünkü suç örgütlerinin dahi bir raconu vardır, kendi içlerinde kuralları vardır. Kurişiilerin hiçbir kuralı yoktur." ifadeleriyle cemaatin kendisine gönderdiği tehdit mesajlarını paylaştı. 

İşte Denizolgun'un o paylaşımı:

"Kurişler; aslında Kurişiiler, Dediğimiz gibi suç örgütü haline gelmiştir, hatta suç örgütü bile değildir. Çünkü suç örgütlerinin dahi bir raconu vardır, kendi içlerinde kuralları vardır. Kurişiilerin hiçbir kuralı yoktur, makyavelist bir anlayışla maddi, manevi herseyi istismar ederler. Patates telefonlar kullanırlar. Kripto paraları kullanırlar. Hatırlı aracılar kullanırlar. Tehdit ederler. Baskı kurarlar. Rüşvet verirler. Yargıda, bürokraside, özel sektörde, işleri nereye düşerse aynı yol ve yöntemleri kullanırlar. Yıllardır bu şekilde yol kat etmeye çalıştılar. Türk Devleti, Türk Yargısı, Türk Milleti, Türk Bürokrasisi, Tüm Ehli Sünnet İtikadi Cemaatler, Tüm İnsanlık ve Tüm Evren için bir güvenlik sorunudur. Emniyet güçlerimizi, İç İşleri Bakanımız, Adalet Bakanımız ve Bakanlıklarımızı ve Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırıyorum

Ki bu tehditleri bu haramzade Kurişiiler hakimlere dahi yapabildiler. Bilirkişilere, yargı kalem memurlarına, özel sektör, belediyelere her yerde illegal işlere yıllardır girdiler."