Deniz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kudüs ve Filistin davasına Abdülhamid Han gibi, merhum Erbakan Hoca gibi yaklaşmasının tarihi öneme sahip olduğunu belirtti.

Erdoğan'ın 'Gazze’de yaşananlar konusunda gözükenden çok daha fazlasını yapıyoruz, yapmayı da sürdüreceğiz' sözlerinin 'Mehmetçik Gazze'de' intibaı bıraktığını belirten Deniz, "Bugün artık milyonlar, yaşanan zulümlerin askeri bir müdahale ile nihayete ereceğinin tek yol olduğuna inanmakta, meydanlarda bunu haykırmakta; ''Mehmetçik Gazze’ye'' derken ''Mehmetçik Kudüs’e'' gitsin mesajını vermektedir." dedi.

Merhum Erbakan Hoca'nın ve Abdülhamid Han'ın Kudüs davasındaki duruşunun birçok küresel dayatmaya karşı bir mukavemet olduğunu ve birinin saltanatından diğerinin iktidarından vazgeçerek mücadele ettiğini aktaran Deniz, talebesi Erdoğan'ın merhum Erbakan'ın hocasının yolundan gitmesini beklemenin gayet tabii bir durum olduğunu kaydetti:

Kasımpaşalı Tayyip, Erbakan Hocamız gibi (bugün daha da büyük olan) küresel tehditleri göğüsleyecek midir?
Abdulhamid Han gibi; önüne altından bir dağ yığsalar da küresel sömürgecilere ''Filistin Davasını Satmam!'' diyecek midir?
Bugün tarihi kırılma noktasında karar verme sırası Kasımpaşa'lı Tayyip'tedir!

Karar verme sırası Erdoğan'da! Erbakan Hoca ve Abdulhamid Han gibi! Makale: Karar verme sırası Erdoğan'da! Erbakan Hoca ve Abdulhamid Han gibi!

Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak... Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak...