Siyonist bakandan Erdoğan hakkında hadsiz paylaşım! Dışişleri'nden jet hızında cevap Siyonist bakandan Erdoğan hakkında hadsiz paylaşım! Dışişleri'nden jet hızında cevap

Fetullahçı ihanet şebekesinin mahrem teröristleriyle irtibatları HTS raporuyla ifşa olan hakim ve savcıların Danıştay kararıyla göreve iade edilmesi toplumda tepkiyle karşılanıyor. 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan konuya ilişkin bir açıklama daha geldi.

GÖREVE İADE EDİLEN HAKİM VE SAVCILAR İLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

HSK’nın ihraç kararına rağmen Danıştay'ın göreve iade kararı verdiği 387 hakim ve savcı ile ilgili yeni bir inceleme başlatıldığının altını çizen Bakan Tunç, yeni deliller ışığında değerlendirme yapılacağını kaydetti.

Mevcut dosyadaki delillerin yeterince incelenip incelenmediğine de bakılacağını vurgulayan Bakan Tunç, göreve iade edilen hakim ve savcıların FETÖ ile irtibatlarının tespit edilmesi halinde tekrar ihraç edileceklerini söyledi.

Bakan Tunç ile görüştüğünü belirten Abdülkadir Selvi, "Adalet Bakanı Tunç, 387 hâkim ve savcıyla ilgili HSK’nın inceleme başlattığını açıkladı. Bu kişilerin dosyasındaki deliller yeterince incelenmedi mi, yeni deliller var mı? Bunlara bakılacağını söyledi. Eğer FETÖ’yle irtibatları tespit edilirse ihraç edileceklerini söyledi. Adalet Bakanı’nı bu konuda kararlı gördüm." dedi.