İŞTE ALİ RIZA DEMİRCAN'IN SÖZ KONUSU YAZISI:

Kadın Voleybol Milli Takımı’nı baştan aşağı lezbiyenlerden oluştursanız veya tesettürlülerden kursanız şampiyon olamazlar. Şampiyonluk sabırla çalışma işidir. Disiplin işidir. Fedakârlık işidir.

Bu sebeple biz şampiyon olan kızlarımızın şampiyonluk başarılarını tebrik ederiz.

LEZBİYENLİĞİ ONAYLAMAYIZ

Türk milletinin ezici büyük çoğunluğu Ertuğrul Özkök gibi karısının mini eteği ile iftihar eden ve lezbiyenliği doğal görenlerden değildir. Mirat Haber ekibi olarak biz de değiliz.

Biz isteriz ki ÜLKE ve MİLLET olarak güçlenelim sporun da uluslararası etik kurallarını biz koyalım ve sporu şehvetperestlerin haz aracı olmaktan çıkaralım.

MİLLETİMİZ YARATILIŞ DEĞERLERİNİ KORUYOR

Milletimiz İslamî değerlerden büyük ölçüde koparıldıysa da insanlığın fıtrat yani yaratılış değerlerini koruyor ve doğal olarak bir kadının lezbiyen olmasını ve bunu topluma açıklamasını onaylamıyor. Böylesi bir kadının kötüye örnek oluşturacağından mili takımda yer almasını da istemiyor.

Milletimizin bu bakış açısını gericilikle suçlayanlar akıllarını pisliğe bulaştıran seksüel prodüktörlerdir.

Gazze'de çocuk olmak Gazze'de çocuk olmak

EBRAR KARAKURT

Bu son olaylar vesilesiyle Ebrar Karakurt yazarak arama yaptım, önüme düşenlerden bir kaçı şöyle:

{ “Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi İmge’den ayrılmıştı. İmge’den ayrılan Karakurt, yeni sevgilisi ile fotoğraflarını paylaştı. Ebrar Karakurt’un yeni sevgilisi oyuncu İrem Tuncer çıktı.”

“Voleybolcu Ebrar Karakurt Mayıs 2021’de İtalya Kadınlar Voleybol Ligi takımlarından Igor Gorgonzola Novara’ya transfer olmuş ve 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Uzun süredir İmge adındaki kız arkadaşı ile birlikteliğini geçtiğimiz haftalarda sonlandıran Ebrar Karakurt ve eski sevgilinin sosyal medyadaki tartışmaları gündem olmuştu.”

 “Milli voleybolcu ve Baraj dizisinde canlandırdığı Fulya karakteriyle tanınan oyuncu İrem Tuncer paylaşımlarıyla ilişkilerini doğruladı. Oyuncu İrem Tuncer, Ebrar ile fotoğrafını “Aşık oluyorum” notuyla paylaştı. İrem Tuncer bir sonraki paylaşımında ise “Güneşim” notunu düştü.”}

Kur’ân kavramlarında biri olarak Cennet girecekler anlamını taşıyan Ebrar’ı isim olarak almış  olsa da lezbiyenliğini teşhir eden bir kadına   tepki konulmasından ve özellikle de Milli takımda yer almasına karşı çıkılmasından ve bunun medeni ölçüler içinde duyurulmasından daha doğal ne olabilir?

MALUM ODATV VE SALDIGAN ERTUĞRUL ÖZKÖK

Odatv malum… Ona yer veren Ertuğrul Özkök’ün 04 Eylül 2023 tarihli şampiyonluğu kutlama yazısındaki şu kışkırtıcı, iğrenç kavat ifadelerine bakar mısınız:

Bazı kötü ruhlu insanlar, siyasetçiler takımımıza neredeyse savaş açmıştı. Böyle bir maça hazırlanan en başarılı kadın sporcularımıza etmedik hakaret, tehdit bırakmamışlardı… Bu ülkenin kendini milli ve yerli sanan bir takım sözde siyasileri, “Ebrar Karakurt Milli Takımdan ihraç edilsin” diye iğrenç bir kampanyayı başlattıkları sırada…”

Hulâsa çalışkanlığın ürünü olan şampiyonluğu tebrik ediyor, yetiştirilme tarzlarını dikkate alarak başarı kazanmış  kızlarımıza da yermeksizin  hidayet duasında bulunuyoruz.

Bizim karşıtlığımız, kadın sporcuları üryanlaştırarak sömüren  zihniyete, lezbiyenliğini açıklayan yarı kadın ar yoksunlarına  ve Ertuğrul Özkök gibi karısını bile kıskanmayan saldırgan heriflere….

EÇCİNSELLERE…

Yeri gelmişken eşcinsellere de birkaç söz edelim Erkek veya kadın bazı insanlar, cinsel tercihlerini eşcinsellikten yana kullanabilirler. Bundan ötürü günahkâr olurlar. Ama bu yanlış tercihlerini toplum düzeyinde açıkladıklarında, toplumun da kendileri gibi olmasını istemiş olacaklarından İslami ölçülere göre suçlu da olurlar. Aslında bu suçluluk hukuki bakımdan olduğu kadar insanlık nesline de yöneliktir.

Eğer insanların çoğunluğu eşcinsellerin arzuladığı gibi eşcinsel olurlarsa üç nesle kalmaz insanlık hayatı sona erer. Bu da insanlığa bir düşmanlık değil midir?

BİR NOT DA CUMHURBAŞKANIMIZA…

Sporcu kökenli olan Cumhurbaşkanımızı final öncesi ve şampiyonluk sonrasında ilgilileri ve  kadın sporcularımızı araması doğaldır. Ama Ebrar Karakurt olayına hiç değinmemişse, üzüntülerimizin ve kırgınlıklarımızın  giderek artmakta olduğunu bildirmek isteriz.