AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden Filistin'e yapılan zulme sessiz kalmadı. Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada," Filistin’de Müslüman kardeşlerimize, inanç ve değerlerimize, kutsal emanetlerimize karşı yapılan bilinçli “yoketme” girişimleri, topyekün bir savaşa dönüşmek üzere. Daha bir gün önce 6000 siyonist Yahudinin Mescidi Aksayı işgal ettiklerinden kaç Müslümanın haberi var? Siyonist İsrail rejimi, bölgedeki tüm şiddetin baş sorumlusudur. Bugün, kendi vatanlarında duvarlar içine hapsolmuş, her gün sistemli devlet terörüne maruz kalan Filistin Halkının meşru direnişine kimse gölge düşürmeye kalkmasın.

BM raportörleri, Özgürlük Filosu Koalisyonu için güvenli geçiş talep etti BM raportörleri, Özgürlük Filosu Koalisyonu için güvenli geçiş talep etti

"YÜZ YILDIR DEVAM EDEN KATLİAM"
Yüz yıldır devam eden katliam, sürgün ve işgallerin, milyonlarca Filistinliyi mülteci duruma düşürdüğünü unutmayın. Onlar Ümmeti Muhammed adına Kudüs’ün, Mescidi Aksamızın muhafızlığını yapıyorlar. Zaman Filistinli kardeşlerimizin yanında dimdik durma, destek olma zamanıdır! Kalbimizle, dilimizle ve ellerimizle…" ifadelerine yer verdi.