Heniyye, 'kızıl düve' provokasyonunu açıkladı! Heniyye, 'kızıl düve' provokasyonunu açıkladı!

Yılmaz, siyasette özeleştirinin önemine vurgu yaparak "Allah’ımızın ebedi lanetlediği Yahudi Siyon kavminin içimizdeki gizlenmiş taşeronlarına ülke gemimizi batırtmak istemiyorsak; “Zaferlerde başarı tabanın, başarısızlık tavanındır!” gerçeğinden hareketle iç muhasebemizi acilen yapmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası hükümete ve Cumhur İttifakı'na bir dizi tavsiyede bulunan Yılmaz, milli çizgideki diğer partilerle diyalog kurularak ittifakın genişletilmesii gerektiğini belirtti.

Kamu harcamaları noktasında da değerlendirmelerini aktaran Yılmaz, "İsraf eden mutlaka İflas eder!' gerçeğini asla unutmamalıyız! 'Devletin malı ateşten gömlektir. İçeni, yiyeni ve giyeni yakar' inancıyla tüm kamu kuruluşlarında suyundan gazına, elektriğine kadar, makam araçlarından ve fuzuli tören harcamalarından festivallere kadar mutlak israftan kaçınmalı, bilakis tasarruf tedbirlerini almayı mecbur etmeliyiz." dedi

Yılmaz, süren mutfak yangınına da dikkat çekerek, tüketimin kısıtlandığı, üretime dayalı, faizsiz bir milli ekonomi modelinin zaruri olduğunu vurguladı.

Ayrıca Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yükünü azaltmak adına cumhurbaşkanı yardımcısı sayısının 3'e artırılmasını ve nitelikli inisityatif alabilecek kişilerin göreve getirilmesini önerdi.

Şayet ders aldıysak... (1) Makale: Şayet ders aldıysak... (1)