Bismillahirrahmanirrahıım
Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Eşsiz Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Gençliğimizde marketlerimizde ve mağazalarımızda ''Müşteri Velinimetimizdir!” yazılı levhalar olurdu! Müşterilerin memnuniyetine gayret edilirdi! Müşteri kazanmak için birbirleriyle sattığı mallarını indirim yarışına girerlerdi! Gündemleri sadece müşteri kazanmaktı!

Tıpkı bunun gibi iktidar ve muhalefet parti yetkilileri Siyasiler, Milletvekillerimiz ve Bakanlarımız Makam odalarına “Seçmen Başımızın Tacıdır!” levhasını asmalıdırlar! Seçmenin sandıkta verdiği mesajı çok iyi tahlil ederek, gönlü kırılarak sandığa gitmeyen seçmenin gönlünü tekrar kazanabilmek için doğruluk ve dürüstlük ilkeleri doğrultusunda birbirleriyle yarışmalıdırlar!
Ve siyasetlerini  halkın gündemine göre belirlemelidirler!
Aksi lâf-ı güzaftır!
Zaman kaybıdır!
İsraftır!
Ve sonu hüsrandır!

Bugün merhamet sahibi ve duyarlı halkımızın gündeminin en başında Filistin kıyamı ve Filistin dramı gelmektedir!
Mazlum Filistinlinin feryatlarına ve çığlıklarına Amerika ve Avrupa Üniversitelerindeki Öğretim Üyeleri ve Öğrenciler gibi vicdan sahibi hiçbir fert ve toplum sessiz kalamaz! Zira Mazlumlara sessiz kalanların bir gün kendileri mazlum duruma düşmeleri “Alma Mazlumun ahını çıkar aheste aheste!” gerçeği gereği kaçınılmaz bir Kaderi İlahidir!

Halkımızın beklentilerinin ana konularından bazılarına gelince;
- Faiz, israf, haksız ve adaletsiz vergi benziniyle alevlenen mutfak yangınıdır! Zamanında gereken tedbirler alınamadığı için önlenemeyen zamlar ve fahiş kira artışlarıdır!
Halkımız 2002 yılında İktidarımızı, Anasol-Me Hükümetinin batı dayatması yanlış programlarıyla oluşturduğu mutfak yangınını söndürmek için görevlendirdi. Ve yıllarca başarıyla bu Ekonomik Yangını söndürmüşken son yıllardaki Faize dayalı yanlış Ekonomik programlarının tuzağına düşürülerek Seçmen desteğinin azalmaya devam ettiğini üzüntüyle müşahede etmekteyiz! Zira Mutfak yangının yakmadığı ve yıkmadığı İktidar Dünya’da yoktur!

-Cinsi sapıklığı teşvik edici Filmleriyle, Aile temelimizi yıkıcı, ahlaksız Dizileriyle ve Yuva yıkmaya teşvik edici arsız ve hayâsız programlarıyla topyekûn haçlı saldırılarına devam eden yazılı, görsel, dijital şer Medya’ya karşı “Önce Ahlak ve Maneviyat!” temelleri üzerine kurulan İktidarımızın Milli ve Ahlaki tedbirleri acilen alması da duyarlı halkımızın gündemidir! Ve Tam bir asır devam Materyalist çarpık öğretim ve eğitim yangınlarının neticesinde oluşan Aile ve Ahlak yangınlarının söndürülmesi de duyarlı halkımızın ana gündemidir!

Eşref-i Mahlûkat olarak yaratılan Hz. Adem Atamız ve Hz. Havva annemizle kıyamete kadar devam edecek insan neslini Darwin Yahudi’sinin şeytani tuzağıyla maymunlaştırmak isteyen ve Deist bir kafayla İnançsız hale getirilen bir nesil yetiştirmekte olan taklidi, gayri Milli bir eğitim modasını tarihin çöp sepetine atmak için çalışmamız halkımızın asıl gündemlerindendir!

Ülkemizin dış Düşmanları olan Haçlı Devletler kanlı Tarihiyle ve Katil Ecdadıyla övünen nesiller yetiştirirken Şanlı Tarihinden ve Kahraman Ecdadından utanç duyan nesiller yetiştirmeye devam eden İktidarlar da halkımızın ilgilenmediği başka gündemlerle zamanlarını israf ederlerse vurdumduymaz, hababam sınıfı, modaperest, maddeperest, batı hayranı nesiller eliyle yıkılmaya mahkûm olurlar!

Gelmekte olan bu büyük tehlikeyi önlemek istiyorsak; Her zaman yazdığımız ve haykırdığımız gibi “Kentsel dönüşümden önce acilen Gençsel dönüşümü!” hayata geçirmemiz ana gündemimiz olmalıdır!
Allah’ım!
Bizi Bize bırakma!
Bizi göz açıp kapayıncaya kadar bile azgın nefisimizin kölesi eyleme!

İşlerimizi ve halkımıza yapacağımız hizmetleri emin, ehil, sadık ve hasbi kadrolarla yapabilme feraset ve basıretini bizlere lütfeyle!
Bize kuyu kazanları değil, Kuyudan çıkaracak yardımcıları İhsan eyle!
İkram ettiğin sayısız ve sonsuz nimetlerinin en büyüğü din, adil devlet, vatan, can, namus, bereket, birlik ve kardeşlik nimetlerinden biz Müslüman kullarını hata ve yanlışlıklarımız sebebiyle mahrum eyleme. Amin!
Duasıyla ve yakarışıyla haftaya halkımızın asıl gündemine devam edeceğimiz yazımızla buluşmak üzere Allah’ımıza emanet olunuz kardeşlerim!

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması,  Mescid-i Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız, mübarek olsun!
Selam, sevgi ve duayla

www.sevkiyilmaz.net
Twitter:
@sevkiyilmaz

Facebook:
@sevkiyilmaztr
@sevkiyilmaz1955