Siyonizm şimdiye kadar parayı yani ekonomiyi elinde tutarak insanları sömürmekle ayakta kalmıştır. Diğer taraftan ise tarih boyunca, özellikle Hitler tarafından soykırıma uğramasıyla da insanların vicdanını sömürmekle yani kendini acındırmakla destek bulmuştur. Sürekli öldürüldüğü, haksızlığa uğradığı ve zulüm gördüğü üzerine, mazlumluğa oynamıştır. Bu mazlumluğun altında canilik ve zalimlik kimliğini hep saklamıştır. Şimdi bu ikiyüzlülüğü çökmüştür. Zalimin ve katilin ta kendisi olduğu en çıplak ama hain olmayan gözler dahi görmüştür.

Yahudi milleti, tarih boyunca sürekli kendi mazlumluluğundan bahsetmekten, bu anlamda ciddi bir algı yönetmekte, lakin tarih boyunca sürülmelerinin veya katliama uğramalarının en temel sebeplerinin yine kendilerinin davranışları, hainlikleri, nankörlükleri, iki yüzlükleri ve fitnekarlıkları olduğunu hep manipüle etmişlerdir, gizlemişlerdir. Yahudiler tarih boyunca sürekli ya sürülmüştür ya da öldürülme ile karşı karşıya kalmışlardır. Lakin buradaki temel sebep yine kendi insan düşmanlıklarından başka bir şey değildir. Mesela Medine sözleşmesinde “bütün Medine halkı Medine'ye karşı herhangi bir saldırıda birlik olacağı üzerine bina edilmişken, buna uymayanların sürgün edileceği” açıkça beyan edilirken Yahudiler o dönemde de yine rahat durmamış ve Medine devletine ihanet etmişlerdir. Fitne çıkarmışlardır. Bu sebeple de ilk kovulan yine kendileri olmuştur yani Medine’den sürgün edilmişlerdir.

Yahudi milleti cani, katil, ikiyüzlü ve hatta Kur'an tabiriyle peygamber katili ve lanetlenmiş bir kavimdir. Kendini insanlıktan üstün gören narsist bir yapıya sahip, diğer dinleri ve milletleri kendine köle olarak yaratılmış gören aslında aşağılık bir millettir.

Tarih boyunca nerede bir fitne varsa, nerede bir hainlik varsa bugün de olduğu gibi Yahudilerden meydana gelmiştir.

Ortalığı karıştırır, insanları birbirine düşürür, ondan sonra da hiçbir şey yokmuş gibi hatta onlara destek sağlıyormuş gibi hareket eden ikiyüzlü bir millettir ve sürekli insanların vicdanlarından, duygularından beslenmiş dönek ve istismarcı bir millettir.

Artık bütün insanlığın farkına vardığı şudur ki, “hastaneleri bombalayan, mülteci kamplarını vuran, önce sivilleri güneye doğru gönderip ondan sonra da orada yolda kendilerini vuran, kiliseleri, camileri bombalayacak kadar inanç düşmanı olan, kısacası bütün insanlığa düşman olan bir kavimdir.

Artık insanlık uyanmalı, her milletten görünüp onların inancına, kültürüne uygun isimlerle üretim yapan, onlardan gibi görünüp onların inancını, kültürünü yozlaştırıp kendine hizmet ettiren hain bir millet, ikiyüzlü bir millettir. Mesela, Müslümanların arasına fitne sokmak için Müslümanlardan görünerek Abdullah ibni Sebe gibi münafıklık yapan bir millettir. Yoksa dünyadaki tek kapalı üniversite olan Tel Aviv İslam üniversitesini neden kurup sadece Yahudileri burada okuturlar? Okut, yetiştir, Müslüman diye fitne yayması için sal, ardından Müslümanlara bunların davranışları yüzünden saldır...

İnsanlık artık uyanmalıdır. Ekonomik anlamda siyonizmin bütün dünyayı sömürdüğünü fark etmeli ve kendilerinin de asla mazlum olmadığı tam tersine zalimin ta kendisi olduğunu haykırmalı ve ona göre tedbir almalıdır. Nitekim Siyonizm de Yahudi milleti de insanlığın düşmanıdır ve bütün insanlık için büyük bir tehlikedir. İnsanlık uyanıp onları bertaraf etmezse, bütün insanlık fitneye maruz kalıp bunların ihanetleri ile birbirini kırmaya devam edecektir.
Adnan Kalkan
[email protected]
Twitter: @adnankalkan01
YouTube: Adnan Kalkan