Hamas'tan 'BM'nin Filistin kararı' sonrası ilk açıklama Hamas'tan 'BM'nin Filistin kararı' sonrası ilk açıklama

Yılmaz, halkın gündemindeki sorunlara dikkat çekti, müfredettan enflasyona, faizden fahiş fiyatlara birçok konuya temas etti.

Türk halkının bir numaralı gündemin Gazze'deki Siyonist mezalimi olduğunu belirten Yılmaz, "Bugün merhamet sahibi ve duyarlı halkımızın gündeminin en başında Filistin kıyamı ve Filistin dramı gelmektedir" dedi.

Yılmaz, faiz, israf ve enlasyon gibi ekonomik realitelerin halkın takdirindeki yerini vurgulayarak daha önce halkın AK Parti kadrolarını 2002'de iktidara getirmesinin bir sebebinin de 'nutfak yangınını'nın söndürülmesi olduğunu hatırlattı ve "Mutfak yangının yakmadığı ve yıkmadığı iktidar dünyada yoktur" dedi.

Yılmaz, müfredatta 'evrim' konusunun yerine 'yaratılış' fikrinin ikame ettirilmesine destek vererek "Eşref-i Mahlûkat olarak yaratılan Hz. Adem Atamız ve Hz. Havva annemizle kıyamete kadar devam edecek insan neslini Darwin Yahudi’sinin şeytani tuzağıyla maymunlaştırmak isteyen ve deist bir kafayla İnançsız hale getirilen bir nesil yetiştirmekte olan taklidi, gayri Milli bir eğitim modasını tarihin çöp sepetine atmak için çalışmamız halkımızın asıl gündemlerindendir" ifadelerini kullandı.

Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri! Makale: Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri!