Gittim gördüm gurur diyorum diyen İYİ Partili Hatipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu olarak, TOGG Gemlik üretim tesislerini ziyaret ettik. Komisyon Başkanımız Sayın Mustafa Varank ve Togg İcra Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Gürcan Karakaş'ın sunduğu bilgilendirme ile projenin detaylarını öğrendik. Gittim yerinde gördüm bir sanayici olarak gurur duydum. Togg’un seri üretime geçmesinde; emeği geçen işçilerimize, mühendislerimize ve şirketlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Her fırsatta hükümetin gerçekleştirdiği hizmet ve eserleri hedef alan Kemal Kılıçdaroğlu, yerli ve milli gurur TOGG için de "Otomobil üretiyoruz dediler. Nerede? Milleti kandırmak için" ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu'nun nerede? diye sorduğu TOGG'u milletvekilleri fabrikasında gördü.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu ile birlikte İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, TOGG'un Gemlik üretim tesislerini ziyaret etti.

Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve diğer üyelerle birlikte fabrikayı gezen Hatipoğlu, tesis ve TOGG hakkında olumlu ve teşekkür dolu bir paylaşımda bulundu.