Transfer sezonunun en hareketli takımı olarak İngiliz golcü Ryan Kent, Ganalı savunma oyuncusu Alexander Djiku, Boşnak dünya yıldızı Edin Dzeko, milli golcü Umut Nayır ve Polonyalı yıldız orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, bir transferi daha bitirmek için geri sayıma geçti. Kanarya, transferde 20 yıl sonra bir ilki gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

Yeni sezon çalışmalarını tecrübeli teknik adam İsmail Kartal yönetiminde Rusya'da sürdüren Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Gelecek sezon, 2013-2014 sezonundan bu yana hasret kaldığı Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı amaçlayan Fenerbahçe, Polonyalı yıldız orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski'nin ardından bir transferi daha açıklamak için düğmeye bastı.

livakovic

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Fenerbahçe, Hırvat ekibi Dinamo Zagreb formasını terleten Hırvat eldiven Dominik Livakovic'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Konferans Ligi'nde sürpriz final Konferans Ligi'nde sürpriz final

Kanarya'nın Hırvat futbolcu ve ekibiyle olan görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği belirtildi. Şu ana dek oyuncuya ve kulübüne gelen en iyi teklifin Fenerbahçe'den geldiği ifade edildi. 28 yaşındaki eldivenin Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü. Kanarya'nın transferi kısa süre içerisinde neticelendirmesi bekleniyor.

Hırvat kaleci Fenerbahçe'ye transfer olması halinde 20 yıl aradan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan ilk Hırvat futbolcu olarak tarihe geçecek ve sarı-lacivertli ekibin tarihindeki 3. Hırvat futbolcu olacak.

Kanarya son olarak 2003-2004 sezonu başında Hırvat savunma oyuncusu Stjepan Tomas'ı kadrosuna katmıştı.