AK Parti'den CHP'ye geçen İstanbul Bayrampaşa Belediyesi'nden üzen 1 Mayıs İşçi Bayramı muamelesi. Belediyeye bağlı inşaat şirketinde Genel Müdür Yardımcılığı yapan 3 çocuk babası Sinan Şimşek, yıllık izindeyken Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan gelen mesajla işten çıkarıldığını öğrendi.

31 Mart yerel seçimlerinde Bayrampaşa Belediyesi, AK Parti'den CHP'ye geçmişti.

İŞÇİ BAYRAMINA SAATLER KALA ONLARCA İŞÇİYİ ÇIKARDILAR

Aradan geçen bir ayın sonunda CHP'li belediyede 1 Mayıs İşçi Bayramı'na saatler kala onlarca personelin işten çıkarıldığı iddia edildi.

O isimlerden biri de belediyeye bağlı inşaat şirketinde 3 yıldır genel müdür yardımcılığını üstlenen 53 yaşındaki 3 çocuk babası Sinan Şimşek.

4 Nisan'da kendi rızasıyla yıllık izne ayrılan ve 8 Mayıs'ta işbaşı yapacak olan Şimşek, 1 Mayıs'a saatler kala SGK'dan gelen mesajla işten çıkarıldığını öğrendi.

SMS İLE İŞÇİ KIYIMI

İBB, İGDAŞ, İspark, Hamidiye Su ve Halk Ekmek'i özelleştirmeye hazırlanıyor! İBB, İGDAŞ, İspark, Hamidiye Su ve Halk Ekmek'i özelleştirmeye hazırlanıyor!

İşçi Bayramı'nda işsiz bırakılan Şimşek, belediye tarafından kendilerine herhangi bir açıklama yapılmadığını, kendisi gibi onlarca arkadaşının çıkarıldığını ileri sürüldü.